Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15585998 www.bgdnes.bg

(СНИМКИ) Бившата на Рачков РАЗХОДИ новия мъж

*На раздаването на светски награди

*Джино Бианкалана се върна при жена си Кристина

С нов мъж подръка разходи перфектна фигура в тузарски столичен хотел плеймейтката Анита Димитрова. Бившата на Рачков и гаджето й се открояваха дори сред рояците звезди на връчването на годишните награди "Лица и брандове", видя "България Днес". Анита и новият й пристигнаха ръка за ръка и използваха всеки миг за размяна на влюбени погледи.

И ако Анита и заместникът на шоумена в сърцето й са най-актуалната светска двойка, Джино Бианкалана и жена му Кристина са рециклирали връзката си. Двукратният победител във "ВИП брадър" и красивата лекарка бяха обявили, че са сложили точка на брака си, но на партито пролича, че е било само запетая.

Реклама

Джино и жена му се появиха заедно и цяла вечер се държаха за ръка. Любителят на бързите коли и хубавите жени отнесе позлатена статуетка в категорията "Ресторант на годината", което на фона на хай манията по засуканата кулинария го класира в топа на ресторантьорството.

Ива Атанасова, която от години организира едни от най-хитовите светски събития, доказа с партито "пет звезди", че "просто бизнесът" и шоубизнесът могат да се обединят в името на славата и финансовия просперитет. Изтупан в задължителния за звездното събитие дрескод черно и бяло, заслепи с бицепси с размер на детска главичка бившият на Черната Златка Георги Валентинов. Никой от присъстващите също расови мачовци не можеше да се мери по въздействие с него.

Като черна перла блестеше на церемонията певицата Татяна. Огнената брюнетка от "Игри на волята" бе заложила само на черното в тоалет с обширна ивица тюл на кръста. Татяна си тръгна със статуетка "Лице на риалити", но преди това изкриви вратовете на елитковците от обръщане след нея. За разлика от Татяна водещата на "Лица и брандове" Станислава Андреева бе от глава до пети в бяло, с това уточнение, че роклята на Мисис България не само не стигаше до петите, а спираше до над средата на бедрото.

Главните "виновници" за еуфорията на виповете освен подразбиращите се бутилки квалитетно шампанско се наричаха Алекс и Влади. Близначките подгряха атмосферата с едно от най-разпознаваемите си парчета, а на финала обра овациите дуетът на "пиара на звездите" Атанас Лазаров с гласовитата общинарка Галя Георгиева.


За "гвоздея на вечерта", заковал от старта до края мъжкото внимание, бе единодушно призната фолкпевицата Малена. Младата красавица с безкрайни крака и къса рокличка от сребристосиво ламе е наричана "новия секссимвол на фолка". Въпреки крехката си възраст Малена вече покори чалга чартовете с парчетата си "Късмет" и "XXI век". "Аз съм си направо за XXII век!", сподели бившата състезателка по художествена гимнастика, доказала за кой ли път, че излишната скромност не краси човека.

Четете още

РАЗЛЪКА! Анита забрави за Рачков, не му честити 51 г.

РАЗЛЪКА! Анита забрави за Рачков, не му честити 51 г.

ЕКСКЛУЗИВНО! Бившата на Рачков проговори след раздялата

ЕКСКЛУЗИВНО! Бившата на Рачков проговори след раздялата

Реклама
Реклама
Реклама