Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15597028 www.bgdnes.bg

ИЗНЕНАДА! Рълев-1 печели "Игри на волята"

Според слуховете съдията Крум и моделът Мастагарков стигат до финалната тройка 

Иван Рълев печели петия сезон на "Игри на волята".

Тази информация упорито се разпространява в публичното пространство, като набира все по-голяма популярност.

Реклама

Двукратният републикански вицешампион по планинско бягане е наричан Рълев-1 от водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев, тъй като в предаването за издръжливост участва и брат му Николай.

Слуховете сочат, че тройката на финала на тв състезанието ще бъде съставена от Рълев-1, футболния съдия Крум и модела Мастагарков. Първите двамата засега са от отбора на Гладиаторите, а последният все още е член на Старейшините. Последните 9 души, които ще оцелеят в предаването, се предполага, че ще бъдат Момчил, Мартин, Мастагарков, Виолета, Дунев, Рълев-1, Радо, Крум и Цвети.

Разкритията показват още, че племето на Амазонките ще се разпадне, а гаджето на Мис България Теодора Мудева - Румен Радев, няма да успее да влезе в нито едно от племената. В момента мускулестият младеж е изгнаник на изгубения плаж, където скоро може да се окаже и Виолета от Старейшините, както и Радо от Гладиаторите.

Неофициалната информация сочи, че ще има контузени играчи. Това затвърждава материала на "България Днес" отпреди няколко дни, че миската Моника ще има здравословен проблем и това ще стане причина да напусне предаването.

Четете още

Денислава от "Игри на волята" ПОКАЗА перфектно голо дупе

Денислава от "Игри на волята" ПОКАЗА перфектно голо дупе

Връзкари ли са всички в "Игри на волята"?

Връзкари ли са всички в "Игри на волята"?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама