Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15603520 www.bgdnes.bg

Графа излиза с дъщеря си на сцената

Графа подготвя голяма изненада за предстоящият си концерт на стадион "Васил Левски". По време на една от песните му, на сцената до него ще застане дъщеря му.

"Ще издам нещо много лично за мен. Преди 6 години качих моите деца на сцената, за да усетят и да видят емоцията. Не съм вярвал, че ще дойде един момент, в които моята дъщеря ще се качи отново с мен на сцената. Тя танцува от доста години и заедно с нейните приятели ще се качат и ще танцуват на една от песните ми, което е особено вълнуващ момент и за нея, и за мен. Ще е голям спомен", вълнува се Владимир Ампов в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Реклама

 Графа ще открие концерта си на столичния стадион "Васил Левски" с песен, написана специално за Николаос Цитиридис, издаде самият певец в студиото на шоумена в петък вечер.

Поп звездата се трогна, когато водещият се обясни в любов на парчето му "Мандарини". "Писал съм го още като дете!", каза поласканият изпълнител.

Концертът на Графа на най-големия стадион в България е музикалното събитие на годината, още повече, че зад него стои фондацията за талантливи деца на Димитър Бербатов. Легендарният футболист също седна на диванчето до певеца и обяви, че пет лева от всеки продаден билет за концерта отиват в сметките на фондацията му, за да подпомагат даровити младежи в различни области.

Четете още

Графа зове: Не идвайте с коли на концерта ми!

Графа зове: Не идвайте с коли на концерта ми!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама