Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15662631 www.bgdnes.bg

Башур на Емилия двойник на Кръстаич

Богатият сириец е млад татко, а сръбският треньор - млад дядо

Двама набори се оказаха и поразителни двойници. Става дума за сирийския милионер Жорж Башур и футболния треньор Младен Кръстаич. И двамата в момента живеят в София. Арабинът е женен от 2018 година за чалга фурията Емилия. Сърбинът от своя страна вече повече от година е селекционер на националния отбор на България.

Освен поразителното сходство във визията им оказва се, че и двамата се стягат за половинвековни юбилеи догодина. Башур и Кръстаич са набор 1974. Треньорът има рожден ден на 4 март, а съпругът на Емилия - на 21 юли. Формата на лицата им, светлите очи, побеляващите бради и дори прическите им - всичко при тях е еднакво. Стайлингът с носене на рики също. Приликите не спират дотук!

Реклама

Жорж и Башур дундуркат бебета. Разликата е, че единият е млад татко, а другият - млад дядо. Футболният селекционер се радва на първото си внуче - малката Елена. Бебето е на годинка и три месеца и е от най-голямата дъщеря на сърбина Светлана. 26-годишната красавица живее в Белград заедно с любимия си Боян, а в момента отново е бременна. Треньорът на българските футболни национали вече гушка малката Елена и не крие гордостта си да е млад дядо. Кръстаич има общо три деца със съпругата си Любица. Най-голямата е Светлана, втората щерка се казва също Елена и е на 19 години, а най-малък е синът Матея, който навърши 18 на пищно парти с Миле Китич.

От своя страна сирийският бизнесмен се радва на малката си щерка, кръстена на него - Жоржина, с която Емилия го дари преди година и половина. Фолкзвездата вярва, че появата на бял свят на дъщеря им е дар Бога.

"Докторите казваха, че с мъжа ми Жорж не можем да имаме повече деца - разкри преди време Емилия. - Бяхме се примирили с тази съдба. И двамата имаме деца от предишните си бракове. Но за наше голямо щастие забременях и на бял свят се появи дъщеря ни Жоржина. Тя е дар от Бога", казва Емилия.

Певицата вече е майка на две деца - Иван и Мира, от бившата си половинка Коко Динев. Башур пък загуби 19-годишния си син Феди в зверска катастрофа на автомагистрала "Тракия", в която той и Емилия оцеляха по чудо.

Четете още

НАЗДРАВЕ! Младен Кръстаич започна гроздобера

НАЗДРАВЕ! Младен Кръстаич започна гроздобера

Башур НЕ ревнува Емилия

Башур НЕ ревнува Емилия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама