Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15694748 www.bgdnes.bg

43 години по-късно! Васил Найденов и Богдана Карадочева разкриха тайните на приятелството си

Триото на българския поп е заедно от почти 50 години

В Световния ден на музиката на малкия екран цъфна великото трио на българския поп. Любимците Васил Найденов, Богдана Карадочева и Стефан Димитров разказаха в "На фокус с Лора Крумова" повече за дългогодишното си приятелство и музикално партньорство.

"Васил е един човек, на когото мога да се обадя в 2 часа през нощта и да му разкажа какъв проблем имам", откровеничи Богдана пред цяла България. Великите певци споделят химията, която много пъти са показвали на сцена и в истинския живот. "Поне ми дава акъл, поне ме съветва. Той ми е любим приятел", допълни Карадочева. Кралицата на шансона разказа, че много държи на приятелите си и, че съжалява, че много от тях са отлетели в облаците.

Реклама

Васил пък е същият чаровник в приятелската група, какъвто и пред публиката. Богдана го описа като безнадеждния оптимист на групата, а Стефан по-скоро секва ентусиазма. "Аз също съм опитмист, но Стефан често ме секва с "Това не може".


Въпреки сериозността на Стефан Димитров, знаменитият композитор отвори сърцето си и призна, че Богдана и Васил са най-стойностните български изпълнители според него.

Васил и Богдана се шегуват, че се познават от 100 години. Но тя винаги уточнява: “Ама той е “по-стар” от мен”. Учили в едно училище - 127-о на пъпа на София. Богдана твърди, че са близки от трети клас, Стефан – че са били в пети. После обаче всеки хваща пътя си. Докато през 1976 г. на “Златният Орфей” не става ясно, че онзи прочут композитор е нейният съученик. Но се събират чак през 1980 г.

Реклама

Четете още

Данчо Караджов губи пенсия от държавата

Данчо Караджов губи пенсия от държавата

Богдана Карадочева и Луна: Бог ни наказва с жегите!

Богдана Карадочева и Луна: Бог ни наказва с жегите!

Реклама
Реклама
Реклама