Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15696693 www.bgdnes.bg

Не се сдържа! Рачков захапа бившата си Мария Игнатова в ефир

Любимецът на малкия екран Димитър Рачков посрещна седем от най-красивите българки в шоуто „С Рачков всичко е възможно“. На сцената на щурия водещ се качиха Алекс Раева, Виктория Терзийска, Александра Богданска, Александра Гърдева, Лора Георгиева, Ромина Тасевска и Есил Дюран. Редом с тях в игрите застана и актьорът Герасим Георгиев – Геро.

Красавиците се впуснаха в десет игри, в които демонстрираха умения в танците, бързото мислене и още по-бързите реакции. По време, обаче, на една от първите игри Рачков шокира и смрази публиката с неуместна шега.

Реклама

Когато Алекс Раева и Виктория Терзийска застанаха една срещу друга в Рачковото предизвикатество, публиката избухна от смях още преди играта да е започнала. Куп бисери и добро настроение зареди началото на епизода, но както всички добре знаем, Рачков не си поплюва и този път не успя да удържи името на Мария извън устата си.

Когато шегаджията Геро започна да го закача с въпроси за играта, Рачков посочи към Алекс Раева и каза: "Това е Мария Игнатова". След неловката случка Алекс бързо влезе в роля и започна да флиртува с шоумена.

Ала това далеч не е първият случай, в който Рачков захапва бившата си руса изгора. В първия сезон на предаването Мария и Рачков се събраха за един последен път пред българската публика. Бургазлията веднага нападна блондито, като най-шокиращата шега беше насочена към способностите на Мария в леглото: "Мария, ако знаех, че си толкова пластична, никога нямаше да си тръгна". След бруталната излагация, Мария не се върна повече в шоуто.

Рачков и Мария Игнатова обявяват връзката си през 2009 г. Двамата се превръщат в най-следената и обсъждана екранна двойка, което води до редовни слухове. През годините слуховете за раздялата между водещите на "Господари на ефира" плъзват няколко пъти, но в крайна сметка само допреди няколко години в къщата на двойката в Панчарево цари мир и любов. След много спекулации и клюки Рачков и Мария официално се разделят, което оставя феновете им съкрушени.

Реклама

Четете още

Ето защо Зуека избяга от България

Ето защо Зуека избяга от България

Актьорът Димитър Рачков: Скоро ще забранят хумора

Актьорът Димитър Рачков: Скоро ще забранят хумора

Реклама
Реклама
Реклама