Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15728375 www.bgdnes.bg

Яна Титова влиза в "Съни бийч"

Снимките на един от най-обичаните сериали - "Съни бийч" започнаха. Поредицата, която проследява живота на пиколото Гомес, изигран от Бойко Кръстанов, ще се появи на бял свят през зимата. Това ще бъде 3-и сезон на сериала.

Героите ще попаднат в най-различни предизвикателства и в нови комедийни ситуации. Според Евелин Костова, аниматорката Ивон, предстои да проследим и дългоочакваното кариерно развитие.

Реклама

„Личният план е много объркан. То като върви работата, любовта обикновено леко куцука.“

Новото попълнение в редиците на екипа е талантливата режисьорка Яна Титова, която издаде: „Това е супер забавно нещо за снимане. Актьорите са абсолютно невероятни! Толкова добре владеят персонажите си!“. Голяма част от любимите млади и талантливи актьори от сериала, застанаха пред камерата на „Преди обед“, за да споделят какво да очакват зрителите от техните герои в новите серии.

Любимецът на женската аудитория Иво Аръков с типичната за него широка усмивка обяви, че: „Той (Младен) е перфектен. Не се променя. Той си е той“.

Гомес пък „в края на сезона вече трябва да вземе едно сериозно решение“, това издаде от кухнята Бойко Кръстанов за своя герой, който почти сам се грижи за доброто име на хотела. От любопитното видео, което показва backstage процеса на снимките, се роди и апелът на Иво Аръков зрителите да следят за репликата „Ми нека да извикаме художници!“, която той лично обеща, че ще стане много важна и ще се превърне в хит.

Четете още

Филип Буков изхвърли Иво Аръков от БиТиВи

Филип Буков изхвърли Иво Аръков от БиТиВи

На 65 години Аня Пенчева е с тяло на топмодел

На 65 години Аня Пенчева е с тяло на топмодел

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама