Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15733370 www.bgdnes.bg

Мегз краде бизнеса на Кобилкина, ще дава любовни съвети

Дизайнерката крои нови бизнес планове

33-годишната дизайнерка Миглена Каканашева, по-позната с творческия си псевдоним Мегз, вече от години живее бляскаво и щастливо в Дубай. Преди години модната икона загърби бизнеса си в България и претърпя истинска трансформация - както професионално, така и духовно.

В града на лукса Миглена се занимава с йога и активно обръща внимание на себе си. Досега брюнетката почиваше от работохолизма си, но след като нова бизнес идея я сполетя, Мегз просто не се сдържа. "Започваме октомври, а първата програма е посветена на връзките ни с останалите - специално любовният ни живот". Дубайските "кралици", както Мегз ги нарича, ще преживеят пълна трансформация с помощта й и ще унищожат всичките си нефункционални навици и поведенчески недостатъци.

Реклама

Миглена също квалифицира себе си като психоаналитик, специалист по взаимоотношенията и ръководител на трансформации.

"От една кралица за всички кралици. Всички ние да отпразнуваме женската сила", допълни Мегз и гарантира, че жените ще се изненадат колко бързо животът и всичко останало около тях ще се промени.

Българската Ким Кардашиян расте усилено пред българското и вече дубайското публично око и се променя в положителна посока. Допреди няколко година Каканашева бе "ревлата от ВИП Брадър", но с годинките хубавицата помъдря и се успокои.

Сегашния си живот в сърцето на емирствата Мегз показва често с лъскави фотоси в мрежите. Винаги стилно облечена, с тен и озаряваща усмивка, дубайската принцеса живее пищно и доволно.

Реклама

Четете още

Мегз оцеля в потоп в Индия, моли се на Кришна

Мегз оцеля в потоп в Индия, моли се на Кришна

Мегз учи йога в Индия

Мегз учи йога в Индия

Реклама
Реклама
Реклама