Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15771826 www.bgdnes.bg

Елина Кешишева: С Камен Воденичаров се обичахме, но беше от разстояние и не се получи

"С Камен Воденичаров се обичахме много, но тази връзка от разстояние не ни се получи. Той правеше точно това, за което мечтаеше, аз в Париж също. И така се разделихме. Но ние си останахме много близки и не пропускаме да се виждаме".

Това каза пред Мариан Станков - Мон Дьо по Нова тв в "Събуди се" - топмоделът и моден фотограф Елина Кешишева, която в момента е в България.

Реклама

С днешна дата тя отдавна е загърбила манекенството, но е успешен фотограф, пред който застават едни от най-известните актьори, дизайнери, певци и модели.

"Най-трудно ми е било с Фарел Уилямс. И знаете ли, най-сложно е да снимаш известни личности, които изглеждат весели от екрана и извън него. Знаеш, че стигаш до едно място и това е. Повече от това не можеш да извлечеш от тях", казва Елина.

От певците Кешишева е впечатлена много от покойната Ейми Уайнхаус. "Тя бе толкова искрена, без никаква маска, сякаш наранена и много срамежлива. Най-хубавата ми снимка с нея стана, след като си извади огледалце с пудра и се погледна. Тогава ни се получи много добре", разказва Кешишева.

Елина е категорична, че й е много трудно да има "набито око за мъже", въпреки, че постоянно снима и двата пола. "Интересно, но ме докосва повече женската красота. Иначе да, имам две големи любови в Париж - едната е бащата на детето ми - Давид и Тома е човекът, с когото живея в момента", разкри част от личния си живот Елина.

Относно слуховете, че е била гадже на френския писател Фредерик Бегбеде, който я споменава в една от книгите си, Кешишева обясни: "За съжаление ще разочаровам жълтите медии. Никога не сме били гаджета, не знам какво е писал в книгата си, но ми казаха, че фигурирам вътре. Може би има предвид месеците, в които много излизах навън по партита в Париж, след това вече спрях. Това бе в началото. Иначе с него съм излизала само една вечер. Само една вечер", с усмивка сподели успешната бивша моделка и днешен известен фотограф Елина Кешишева.

Четете още

Първата българка фотограф в "Мари Клер" Елина Кешишева представя изложба от изцяло лентова фотография

Първата българка фотограф в "Мари Клер" Елина Кешишева представя изложба от изцяло лентова фотография

Камен Во се хвали с бившата
Камен Во се хвали с бившата

Камен Во се хвали с бившата

Реклама
Реклама
Реклама