Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16011544 www.bgdnes.bg

Къртици се внедриха в "Мастършеф"

Екипът на "Мастършеф" реши да вкара много интересен стрес-елемент на отборната битка в събота вечер.

Това бяха т. нар. "къртици", които да саботират отбора си отвътре. Условието беше много просто - ако противниците спечелят, къртицата печели с тях, а ако загубят или бъдат хванати - отиват на директна елиминация.

Реклама

Готвачите трябваше да приготвят основно ястие и десерт за 13 професионални танцьори, а в ролята на къртици влязоха пловдивската учителка Даниела и експертът "Продажби" от Варна - Мелят. Никой не ги заподозря и двете тайничко вършееха по станциите и гарантираха сериозна игра на нерви на своите капитани. Предстои да разберем дали "къртицата" ще е повтарящ се елемент в битките за напред.

Иначе - талантливата сладкарка Валентина напусна "Мастършеф" заради десерт.

Смразяващата заявка за мелба с три вида вафлени пурички, бишкота и бисквита изглеждаше точно по силите на Валентина, която неведнъж се е доказвала като специалист в десертите, но миг невнимание, в който тя забрави да имплементира бишкотата в презентацията, я изкара от надпреварата.

"За съжаление малкият Стюърт Литъл напуска "Мастър шеф". Валентина, ти дойде при нас с огромна заявка, спечели един от първите имунитети, беше капитан още в първата отборна битка и доказа, че можеш да мислиш стратегически. Влезе в кухнята с десерт и ще си тръгнеш заради десерт. Уверявам те, липсата ти няма да остане незабелязана", с тези думи шеф Кустев изпрати Валентина, която пък на свой ред се закани:

"Наистина, супер много се надявам, това мое хоби някой ден да се превърне в моя професия и сега съм още по-нахъсана да работя точно, заради това. Да напусна работата си от 9 до 17,00 ч. и да съм свободна да творя красиви чинии, това е мечта, върху която смятам да работя", каза Валентина.

Четете още

ДРАМА! Най-добрите приятелки Лора и Тоби една срещу друга в"Мастършеф"

ДРАМА! Най-добрите приятелки Лора и Тоби една срещу друга в"Мастършеф"

Шеф Кустев откровен: 6000 лева за куверт е позьорщина!

Шеф Кустев откровен: 6000 лева за куверт е позьорщина!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама