Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16088173 www.bgdnes.bg

Гадже заряза шавливия Неймар

Моделът Бруна Бианкарди най-накрая би шута на шавливия Неймар. Бразилската футболна звезда направи всичко възможно да бъде зарязан, след като редовно изневеряваше на приятелката си.

Бруна търпя дълго, но вече вдигна ръце от нападателя на "Ал Хилал". Красавицата роди дъщеря на Неймар преди по-малко от месец, но и това не можа да обуздае бившия най-скъп футболист в света. Броени дни преди раждането Неймар бе спипан в компанията на две жени в нощен клуб в Барселона. Наскоро футболистът организира и двудневен купон в имението си в Мангаратиба край Рио. Освен това Неймар вдигна оргия с част от съотборниците си в бразилския национален отбор, която бе разкрита от местните медии. Смята се, че тогава нападателят е преспал с младата инфлуенсърка Ребека Рибейро, въпреки че самата тя отрича.

Реклама

Новината за раздялата с Бруна дойде в деня, в който Неймар претърпя тежка операция на скъсани кръстни връзки.

"Не очаквайте човек да се промени, ако не вижда проблем в това, което прави", казва Бианкарди, визирайки постоянните изневери на половинката си. Двамата на няколко пъти обсъждаха въпроса и палавата звезда всеки път обещаваше, че ще се промени. Бруна дори се бе примирила със забежките на Неймар, но постави три условия - да бъде дискретен, да използва презерватив и да не целува жените по устата. Нападателят явно не е успял да спази тези прости правила и Бианкарди се е отказала тотално от него. Слуховете за раздялата се носят от няколко седмици, а Неймар ги коментира философски.

"Да се грижим за собствения си живот вече е толкова сложно, така че защо да говорим за живота на други хора? Всеки има своите причини да прави това, което прави, да бъде това, което е. Живейте собствения си живот, направете дните си по-щастливи и оставете всеки да намери спокойствие по свой начин", казва палавият бразилец. Неговата новородена дъщеричка ще живее в Бразилия с майка си, докато Неймар има договор в Саудитска Арабия.

Четете още

Неймар пак кръшка

Неймар пак кръшка

Бременната Бруна обидена на Неймар

Бременната Бруна обидена на Неймар

Неймар за "Ал Хилал": Взех правилното решение

Неймар за "Ал Хилал": Взех правилното решение

Неймар забъркан с певица

Неймар забъркан с певица

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама