Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16128996 www.bgdnes.bg

Гаджосаха бившата на Благо Джизъса с братовчед ѝ

Полина Спасова продължава да крие приятеля си, с когото се хвана след Благо

Бившата на Благой Георгиев - Полина, продължава да крие кой е мъжът до нея. Наскоро се появиха твърдения, че експоловинката на Джизъса най-сетне е показала с кого е сменила в леглото си бившия футболист. Прякорът на мачото бил Симеон Белята.

Реклама

Оказа се обаче, че писанията са... неверни.

"Този, за когото пишете, че ми е гадже, всъщност е мой братовчед. Тъпотия след тъпотия", отговори на слуховете из медиите Поли, но без да дава повече подробности.

Тунингованата брюнетка не иска да разкрива самоличността на гаджето си. Знае се, че е по-възрастен от нея, но разликата им е не е толкова сериозна, колкото бе с Джизъса. За разлика от Благой, Полина изкача няколко месеца след раздялата и тогава се впуска в новата авантюра. Връзката й с новия е от няколко месеца и с всеки изминал ден се задълбочавала.

Поли е категорична, че никога не би опитала връзка с доста по-зрял от нея партньор. Бившата на Благо разкривала пред приятелки, че новото й гадже е супер мил, грижовен и нямал нищо общо с първия й законен съпруг - Джизъса. Бил от добро семейство, вадел си прехраната с много труд и пот. Родителите на Полина, които са бизнесмени от Велинград, също много харесвали избраника на щерка си.

Бракът на Благой и Поли продължи близо година. Двойката се врече във вечна вярност на 25 юни 2022 г. Точно 1 ден преди да отпразнуват първата си годишнина, бившият футболист и победител от "Сървайвър" подписа развода с милионерската наследница от Велинград.

Четете още

Благо, виж какво изпусна? Бившата на Джизъса е в топформа

Благо, виж какво изпусна? Бившата на Джизъса е в топформа

Не остана длъжна! Бившата на Благо си намери нов

Не остана длъжна! Бившата на Благо си намери нов

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама