Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15332675 www.bgdnes.bg

Не остана длъжна! Бившата на Благо си намери нов

  • Двойката почива в Гърция
  • Полина пак е на крилете на любовта, но с далеч по-млад и заможен левент

Бившата съпруга на Благой Георгиев - Полина, е намерила любовта. След шумния им развод Джизъса бързо намери нова изгора и се хвърли в леглото на щерката на Ванко 1. Полина отричаше всякакви връзки, които й бяха приписвани в последните месеци. Е, ето че и тя вече е в отбора на обвързаните.

Реклама

Макар и официално да не е обявила новия си мъж, "България Днес" узна, че Поли е на ваканция с изгора в Гърция.

Това потвърдиха пред вестника и няколко близки до брюнетката. Двойката обикаля популярния остров Тасос.

Самата знойна мацка сподели романтичен кадър от колата, докато пътуват из южната ни съседка. Преди това Поли показа и бяла роза, подарена й от гаджето. Засега Поли пази в тайна името на левента, който е пленил сърцето й.

Според запознати връзката на велинградската милионерска наследница с мъжа до нея е от няколко месеца. Този път Поли се хваща с далеч по-млад от Благой. Новият на брюнетката е левент, бил от заможно семейство и бил целеустремен и преследвал мечтите си. Още след раздялата си с Георгиев Поли се зарече, че никога повече няма да се отдаде на доста по-възрастен от нея, защото такава връзка е обречена на провал.

Бракът на Благой и Полина продължи близо година. Двойката се врече във вечна вярност на 25 юни. Точно 1 ден преди бракът им да навърши година, обаче бившият футболист и победител от "Сървайвър" подписа развода.

Четете още

Новата на Благо: Родителите ми не го одобриха

Новата на Благо: Родителите ми не го одобриха

Жената на Благо с фобия от летене

Жената на Благо с фобия от летене

Реклама
Реклама
Реклама