Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16287595 www.bgdnes.bg

БОМБА! Алекс Богданска си откри "близначка"

Като две капки вода!

Даяна от Видин също е инфлуенсърка

"Където и да отида и каквото и да направя, някой ще ми каже, че приличам на Александра Богданска." С това признание и с невероятния феномен да е пълно копие на Богданска Даяна от Видин взриви мрежите.

Младото момиче от Видин, което прилича на Александра до съвършенство, също като нея е инфлуенсърка. Даяна Йорданова привлече огромно внимание към себе си в мрежите и породи хиляди коментари както от фенове, така и от неприятели. Някои дори изразиха скептичното си мнение за тяхната "случайна" прилика.

Реклама

"Еднакви ви правят", написа циник в мрежите, след което някои от хейтърите се съгласиха.

Най-интересното е, че Йорданова не само прилича на Богданска физически, но и споделя с нея страстта си към модата и стила, които пленяват сърцата на хиляди последователи в социалните мрежи. Въпросът сега е: какви нови вълнуващи събития ще разкрие този удивителен дует на красотата?

Но Богданска не е единствената "близначка" на видинчанката. Стотици фенове се изредиха, за да отбележат и видната прилика с Гал Гадот. "Бягай бе, помислих, че Гал Гадот проговори на български", написа последовател под поста. Явно репертоарът от подобни красавици е дълъг, но засега Даяна не се е оплакала от множеството комплименти. "Реших може би да започна да таксувам хората всеки път като някой ми го каже", пошегува се брюнетката за ситуацията с нейните двойнички.

Реклама

Четете още

Алекс Богданска го НАПРАВИ на каравана

Алекс Богданска го НАПРАВИ на каравана

Алекс Богданска се фръцка със секси рокля в Хърватия

Алекс Богданска се фръцка със секси рокля в Хърватия

Реклама
Реклама
Реклама