Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16322597 www.bgdnes.bg

Елвиса герой за Гладиаторите в бушуващ вятър

Милионерът Мартин Николов донесе победата на червеното племе и прати Старейшините на съвет в "Игри на волята"

Бизнесменът Мартин Николов-Елвиса триумфира на Арената и донесе победата на Гладиаторите в много важен момент от надпреварата в "Игри на волята". Той се справи отлично на финалния елемент от битката - кулите на равновесието и въпреки бушуващия вятър, надви Момчил Василев, който също беше на косъм от победата. Загубата на Старейшините беше резултат от грешно избрана стратегия при подредбата на постовете по веригата. 

Реклама

На съвета синьото племе номинира гимнастичката Виктория Пенелова, която попадна под обстрела на съплеменниците си след отпадането на нейния най-близък човек в играта - Мария Оряшкова. Тя беше посочена като най-слабото звено в номинационната игра и бе изпратена на елиминационен дуел въпреки желанието на Михаил Кръстев да се бори в битката за оцеляване. 

Следващият номинационен сблъсък ще е също толкова значим. При Гладиаторите най-голяма вероятност да се изправи срещу Пенелова има Мартин Николов-Елвиса, след като опитите му да насочи вниманието към Виолета Стайкова не се увенчаха с успех.

Четете още

Сексбомбата от "Игри на волята" Ива си няма гадже

Сексбомбата от "Игри на волята" Ива си няма гадже

Вече е ясно как Рълев печели "Игри на волята"

Вече е ясно как Рълев печели "Игри на волята"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама