Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16326482 www.bgdnes.bg

ЧРД! Теди Джорджо чуква 55 с мощно парти

Най-спортният диджей на България празнува 34-години на сцена

55-годишен рожден ден празнува днес популярният диджей Теди Джорджо. Тази вечер той ще заформи мощен купон с приятели и фенове в София.

Името Тодор Георгиев не се свързва със заряда, който носи артистичния му псевдоним. Над 30 години той е сърцето на купона, перфекционист на пулта и музикална енциклопедия едновременно. Той е DJ Teddy Georgo и спокойно можем да го наречем институция в шоубизнеса.

Реклама

През годините е работил в редица регионални и национални радиа и телевизии, от 1993 до 2019 година е официален водещ и диджей на българския национален отбор по волейбол, участвал в десетки спортни събития с национален мащаб. 

Теди Джорджо ще остане в историята с клубните си гастроли в цялата страна и с провеждането на неповторимите сватбени тържества, фирмени и корпоративни събития, рождени дни и юбилеи, както и с високия си професионализъм на всички спортни мероприятия!

Голямата гордост на Теди, са двамата му сина Пламен и Теодор популярни в страната като DJ Diass и DJ Theo. Неговите най-добри ученици продължават да пишат DJ историята и вече оставиха ярка следа след себе си! 

Наред с музиката другата голяма любов на Теди Джорджо остава родното Дряново. По тази причина, а и заради добре свършената работа през годините, той е четвърти мандат общински съветник и трети мандат председател на Общинския съвет в град Дряново.

Жонглирането с две успешни кариери е резултат от упорита работа, отговорност и желязна дисциплина и хъс за победа, с които DJ Теди Джорджо заразява мигновено всеки попаднал в обсега на вниманието му. 

Тази вечер той ще съчетаие личния си празник, като едновременно ще чества и 34 години на сцена по време на своя рожден ден в нощния клуб "БИАД".

Четете още

Диджей Теди Джорджо разбива шараните. Издаде тайната стръв! (Видео)

Диджей Теди Джорджо разбива шараните. Издаде тайната стръв! (Видео)

Диджей Теди Джорджо: Осъдих полицаите, които ме пребиха, ВАС отмени заповедта за задържане

Диджей Теди Джорджо: Осъдих полицаите, които ме пребиха, ВАС отмени заповедта за задържане

Реклама
Реклама
Реклама