Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16328283 www.bgdnes.bg

Мишел шашка с тъпа шега Тибо Куртоа

Мишел Герциг и Тибо Куртоа са една от най-новите двойки, но без съмнение и една от най-утвърдените в света на футбола. Сега, когато минаха няколко месеца, откакто си казаха "Да", моделът и вратарят на "Реал" (Мадрид) дават интервю за "Ел".

Двамата признават, че връзката им е започнала в социалните мрежи, но за разлика от други подобни, е продължила доста време, преди да се видят на живо. "Бях в хотела, след мач с националния отбор и ми изскочи снимка на Мишел в инстаграм с нейното куче. Стори ми се много сладко и коментирах: "Сладури", без очакване тя да ми отговори. Но го направи", казва белгиецът.

Реклама

"Видях съобщението и си помислих: " Добре, това е страхотно. Ще му отговоря", и написах: "Благодаря". Той веднага ме попита как е минал денят ми, как върви всичко и аз си помислих: "Този човек е очарователен", казва израелският модел. От този момент двамата започват да си говорят, докато не се срещат лично през април 2021 г.

Всъщност вратарят на "белите" разкрива странната шега, която Мишел си направила с него в деня на срещата. "Беше в Барахас, на летището. Веднага след като кацна, тя ми каза, че е имала проблем и че няма как да влезе в страната. Това беше шега, но бях шокиран и започнах да мисля как мога да го разреша. Не можех да повярвам, прекарах ужасно", обяснява той.

"Измислих това, за да разчупя леда, защото бях много нервна да го видя - обяснява хубавицата. - "Говорихме по чат от месеци, познавахме се, но имахме нужда да се видим лично. Не бяхме планирали много. Всичко стана естествено."

"Тя донесе у дома куфар за две седмици, защото идеята й беше след това да лети до Амстердам, за да работи. И повече не си тръгна", завършва стражът на "Реал" (Мадрид).

Четете още

Куртоа на меден месец

Куртоа на меден месец

Мишел ги показва за из път

Мишел ги показва за из път

Гаджето на Куртоа се стяга

Гаджето на Куртоа се стяга

Най-секси мацките на мондиала

Най-секси мацките на мондиала

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама