Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16335791 www.bgdnes.bg

РОГА! Мис Силикон СГАЩИ гаджето в изневяра

Остава без доходи след раздялата 

За ден си събрах багажа и го блокирах, казва Карина Атанасова 

"Хванах бившия си приятел да ми изневерява и веднага го зарязах. Реалистка съм и знам, че ако ме предадат веднъж, това ще се повтори", заяви пред "България Днес" Мис Силикон 2023 г. Карина Атанасова.

Носителката на редица титли за красота, сред които "Лейди България 2022 г.", "Мис Силикон 2023 г.", "Модел на годината 2022" и др. и бившият й приятел имали 2-годишна връзка и не се разделяли дори и за ден.

Реклама

"В началото всичко беше страхотно. Той влезе "с гръм и трясък" в живота ми в момент, когато бях опустошена. Запознахме се след моя дългогодишна раздяла и от първия ден заживяхме заедно. Той беше по-голям от мен с 30 години, но това не пречеше да си живеем добре", разказа пред вестника красавицата.

Карина сподели, че до този момент никога не е предполагала, че мъжът до нея може да й изневери.

"Бяхме заедно в пловдивското ни жилище. Вечерта се прибрах в стария ми апартамент, за да взема разни неща, защото на сутринта трябваше да пътувам рано. Той остана в дома ни с гости. На следващия ден момичето, с което е преспал, ми се обади и ми разказа всичко. Аз му звъннах и той не отрече за изневярата. Дори не се чувстваше виновен", споделя силиконката.

Карина не губи време и още същия ден събира целия си багаж от семейното жилище и заминава за София при приятелки. Още по пътя блокира номера на бившия и изтрива всякаква възможност за контакт с него.

"Въпреки че бившият ми ме издържаше на 100 %, не се уплаших и дори за момент не се зачудих "А сега какво ще правя?". Напуснах го, защото това заслужи с постъпката си. Достойнството ми е много по-ценно от каквито и да е материални блага. Смятам, че жените не трябва да позволяваме да ни тъпчат и да злоупотребяват с чувствата ни", сподели атрактивната брюнетка.

Карина сподели, че възнамерява да започне нов живот в София и ще търси работа по професията си.

"Към днешна дата не работя, но моите приятелки ще ми помогнат да си намеря работа. Завършила съм кетъринг, но докато не получа добро предложение, мога да си позволя да не работя."

Въпреки раздялата хубавицата смята да запази подаръците, които получила от бившият си, сред които луксозен автомобил.

Четете още

Мис Силикон е фенка на "Новите съседи"

Мис Силикон е фенка на "Новите съседи"

Еротичният модел Карина Атанасова: Анорексията ме изправи пред смъртта!

Еротичният модел Карина Атанасова: Анорексията ме изправи пред смъртта!

Реклама
Реклама
Реклама