Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16356829 www.bgdnes.bg

ПРИСЪДА! Изгониха актрисата Присияна от "Фермата"

Актрисата Присияна Люцканова напуска "Фермата". Това стана след като отново на церемонията по отстраняване отиде отбор Елбетица. Съотборниците на Присияна и Георги трябваше да избират кой между тях да си тръгне и категорично пожелаха това да бъде тя. 

"Много съм благодарна за цялото преживяване и за запознанството с тези хора. Ние имаме такъв душевен синхрон с тях, че по-добре нямаше как да стане... Елбетица винаги е водила и винаги ще води", споделя Приси.

Реклама

Жоро и Приси загубиха дуела след невероятен обрат от Сергей и Теди от отбор Канатица с 9:6. След 3-ата битка Канатица изоставаха с 6:0 пандера срещу Елбетица, но след битката "Алманах" спечелиха първите 4 на сметката си връщайки се към дуела. Последната битка бе изстрели с лък за 5 пендара и там обратът стана факт. 

Преди днешните битки Жоро и Приси се държаха за ръце. Андрей запитва участниците дали се държат за ръце за да се почувстват по-силни или има нещо друго. Криси веднага отрече, че има нещо, но Жоро каза, че иска втора сватба. Само преди няколко дни двата отбора организираха импровизирана сватба между Георги и Теодора. Андрей изтъкна това, но Жоро му отговори, че освен сватби има и разводи. 

"Шегата настрана. И двамата сме готови за бой. Държането за ръце символизира нашата сила като отбор и сме готови да се пуснем в предстоящите битки." заяви Жоро.

След това Андрей каза на Теди, че Георги е казал, че освен сватби има и разводи.

"Ако трябва да бъда честна, трябва да поддържам имиджа си на разбивачка на мъжки сърца така, че трябва да си остнем просто приятели с него." категорична е учителката. Жоро се засмя, а Приси заяви, че не е отешение и не желае да бъде намесвана.

Четете още

Победителката от "Фермата" Веселка вдига тежка сватба през лятото

Победителката от "Фермата" Веселка вдига тежка сватба през лятото

Кенан и Теодора от "Фермата" се помириха

Кенан и Теодора от "Фермата" се помириха

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама