Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16362704 www.bgdnes.bg

Луна пак се забърка в скандал! Изнудват кандидата за президент за пари

Наследници завели дело срещу певицата

Обвинението е безпочвено, имам нотариален акт за имота, категорична е изпълнителката

"В момента ме изнудват за пари с делото срещу мен."

Така заяви фолкпевицата Луна Йорданова пред "България Днес" относно повдигнатото обвинение срещу нея за незаконно притежаване на апартамент. Бившият кандидат-президент сподели, че няма как да се оспори собствеността. "Аз съм собственик на този имот от 12 години и имам нотариален акт. Никой друг освен мен не може да твърди, че има право да притежава този апартамент", категорично констатира певицата.

Реклама

В повдигнатото дело се касае за дом, в който се твърди, че е живял възрастен мъж, за когото се е грижела певицата. След смъртта му преди повече от 10 години Луна е продължила да стопанисва жилището, което впоследствие се превръща в нейна собственост. Тази година роднини на покойния възрастен човек започнали да оспорват принадлежността на имота, твърди певицата. Това доведе до повдигане на обвинение срещу Луна.

"Няма никакви наследници и никой такъв не се е свързвал с мене през тези 12 години. Дори и да има такива, те няма за какво да претендират. Всеки, който има наследство, има документ. Къде са им документите на тези наследници, като аз имам нотариален акт?", риторично зададе въпрос шуменката и допълни разяснително "няма как да получавам обвинение за нещо, което е на мое име".

Луна не е имала представа, че срещу нея има дело. Според певицата цялата врява се случва поради адвоката, който атакувал изпълнителката за собствена изгода. Русата фурия обаче не прощава: "Това е един алчен адвокат, който взима пари от въпросните наследници, като ги лъже за това, че ще спечели въпросното дело. Този имот е мой! Оттам нататък никой няма право освен доказване на друго да разполага с моите имоти под каквато и да е форма". Фолкаджийката е изумена от наглостта на адвоката.

"Очевидно има хора, които от слабост търсят известна личност, за да си направят слава. Аз съм отзивчив и добър човек, но уви, има атентат срещу мен"! С тези думи завърши музикантът политик.

("България Днес" е готова да даде възможност за отговори и на други, свързани с казуса.)

Четете още

Луна ПАК ИЗРИГНА срещу политиците

Луна ПАК ИЗРИГНА срещу политиците

Фолкпевицата Луна: Тото явно иска да ме види гола

Фолкпевицата Луна: Тото явно иска да ме види гола

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама