Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15180072 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Луна: Тото явно иска да ме види гола

Очевидно съм в мокрите му сънища, питайте го кога да се събличам

Коя е тя

Луна Йорданова, по-известна само като Луна, е попфолк певица с амбиция и за политик. Има издадени 10 албума, в които е автор на голяма част от песните си. Едни от най-популярните са "Скитница", "Тук-там", "Бягайте, крачета", "Без теб не мога да живея", "Искам го - стискам го" и други. През 2021 г. се кандидатира за президент на Република България. Получи 0,9% от гласовете на изборите.

- Преди няколко дни певецът Тото каза, че има голи снимки в интернет, но е бил с "шибаната Луна", когато са се появили те.

Реклама

- Някой си прави реклама на мой гръб. Нямам никаква представа кой и защо използва моето име, но ако му доставя удоволствие, да го използва. Нямам нищо против.

- Имате ли някакви голи снимки, с които биха ви шантажирали евентуално?

- Аз не се срамувам от тялото си, напротив. Но нямам голи снимки, с които да ме шантажират. Няма и да се притесня, ако някой ми направи такива снимки и ме пусне в интернет.

- Това звучи доста самоуверено.

- Както всеки знае, аз имам прекрасно тяло, но по-скоро бих разголила душата си, отколкото тялото си. Иначе и в двата случая нямам какво да крия и от какво да се срамувам.

- Все пак в подкаста Тото не бе много щастлив от това, че ви имитира в "Капките"?

- Специално на Тото му пожелавам да е жив и здрав, но ако моето име му носи някакъв дивидент, да го използва. Смятам, че най-хубавата му песен е от "Като две капки вода" и тя е моят хит "Тук-там". Това според много хора е най-доброто му изпълнение в цялата му кариера въобще.

- Напоследък много млади изпълнители започнаха да правят свои подкасти в мрежата и да влияят на хората. Добре ли е това?

Реклама

- Много млади изпълнители направо изнагляха и си повярваха, че са безсмъртни и могат да правят каквото си искат. Според мен това не е лъжица за всяка уста. Едно е да си музикант и да пееш добре, друго е да си водещ на предаване. Много е рядка тази симбиоза.

- Тото се смееше в интервюто с Тити Папазов, в което волейболистът говореше за насилие над жени. Това май не е много мъжко?

- Когато станеш известен, започваш да смяташ, че всичко ти е позволено. Това не е добре. Човек трябва да има смирение и доверие в по-висшата сила, която ни управлява. Иначе пострадва.

- Бихте ли разрешили на Тото да пее "Луна президент"?

- Разбира се. Мога да му дам "Луна президент" да пее, ако иска. Мога и "Рокля къса тясна", ако го кефи. Аз нямам проблем да подарявам музика, както и всичко, което имам.

- Защо все пак Тото ви споменава наред със своите голи снимки?

- Нека първо да се докаже като музикант. Той да не е влюбен в мен? Да не би да иска да ме види гола? Какво питам, явно иска да ме види гола, завалията.

- А ако е така?

- Ако фантазията му работи добре, ще си пее мои песни и ще си ме представя с дрехи и без дрехи и по бельо и каквото дойде. Аз нямам голи снимки. Никога не съм позволявала да се правят такива. От друга страна, специално за Тото ще направя една фотосесия и дано той да спечели от тотото.

- Обещавате ли, защото много хора ще се зарадват на такава сесия?

- Това са само мокри сънища, да ми е жив и здрав, момченцето. Той явно не може да ме забрави от "Капките". Иначе ние добре работихме с него, но явно има и други мераци. Той да не би да иска дует да правим?

- Какъв по-точно дует?

- Той да не иска да съм му някакъв спасителен пояс? Аз наистина се опитвам да спасявам хората. Ако има нужда от помощ, ще му помогна с каквото мога. Който и да е човек на този свят, ако има нужда от помощ, е добре дошъл.

- Той по-скоро говореше за своя гола снимка и ви спомена във връзка с нея.

- Ще се съблека чисто гола, ако това ще му помогне.

- Все пак сте известни личности и е малко неприятно от негова страна да ви нарече "шибаната Луна"?

- Известен е само Господ, за други известни личности не съм чувала. Всичко останало е падение и огромно его. Трябва да намерим начин да помогнем на такива като Тото. "Известни" в тесни кръгове. Освен да звъните и да питате кога да се събличам, защото започнах да се чувствам като бърза помощ за някакви момченца.

- Как може евентуално той да си върне думите назад?

- Да започне да пее "Луна президент". Аз много го обичам и всичко ще направя за него. Щом се налага, ще съм "шибана", без бельо. Каквото и да е казал, който и да го е казал, аз нямам проблеми, защото хората ме познават колко чист и подкрепящ човек съм.

- Вие сте дъновистка и май наистина се стараете да помагате на хората?

- Така е. Аз прекалено много обичам хората и никога не ги съдя или критикувам. Всеки сам избира пътя си и върви по него както може. Всички падаме, ставаме, залитаме. Въпросът е да прилагаме правилото за "Любов, истина и мъдрост", както учителят Петър Дънов е казал преди почти век. Всичко е толкова просто.

- Обидихте ли се все пак от определението "шибаната Луна"?

- Само глупакът може да се обижда. Само човек с его може да се обиди. Аз не се обиждам и мисля, че никой не може да ме обиди. С мен са правили какви ли не колажи и визуални извращения. Когато се кандидатирах за президент през 2021, имаше колажи с моето лице на голо красиво женско тяло. Ама много красиво. Казах си: "Съжалявам, че това не съм аз". Колажът ми направи още по-голяма реклама.

- Имате една песен "Искам го, стискам го". Какво имате предвид с лириката на тази песен?

- Ха-ха, това беше наистина голям хит навремето. Може това да е лекарството на много хора, които смятат, че насилието върху жена е приемливо. Навремето ги забраниха тези фрази и подсъзнанието на хората веднага хвана подтекста и стана голям хит. А аз пеех за един тото фиш и нищо повече.

- Все пак текстът е доста закачлив, като в някоя мръснишка стара градска песен?

- Естествено, но само меракът и мръсното подсъзнание на българските мъже доведоха до това песента да стане хит.

- Като говорим за мъже, имахте ли връзка с Тото?

- Вижте, аз си падам по истински мъже, а не по измислени. Винаги съм се стремяла да имам отношения само с истински мъже. То не е задължително да е мачо или нацепен, или нещо такова. Просто да е мъжкар. Има един истински мъж, който седи на първия ред в парламента и дебелее. Шегувам се за него, не си падам.

- Все пак Тото, след като изпя вашия хит в "Капките", май дръпна напред?

- Тото имаше проблеми при участието си в "Капките", но когато изпя "Тук-там" - големия ми хит, блесна и сега, освен да му предложа цялото си творчество, друго не знам какво да направя за него. Може гола или облечена, както кажете. Каквото мога, ще направя.

- Това е много мило.

- Прегръдки на целия ви екип, обичам много вашия вестник, много сте коректни и точни.

Четете още

Луна пак ИЗРИГНА: Управляват ни престъпници!

Луна пак ИЗРИГНА: Управляват ни престъпници!

ЛУНА: Предлагам дует на ЛИЛИ!

ЛУНА: Предлагам дует на ЛИЛИ!

Реклама
Реклама
Реклама