Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16382029 www.bgdnes.bg

Костадин към Кенан във "Фермата": Като ощипана девойка си!

"Фермата" кипи от емоции! Караници, сълзи, тъга, смях, множество изненади и няколко празника белязаха днешния епизод

Тазвечерният епизод във "Фермата" трудно може да се опише с думи. Емоциите взеха връх - скандали, помирявания и изненади разтърсиха участниците преди да се изправят на последната битка преди всички да отидат в Рая.

Реклама

Кенан се сопна на отбора си, че не се допитват до него за битка, която той вече е играл и може да им даде съвети, насоки и да им подшушне някоя друга стратегия.

"Не се допитвате до мен, това го правите за втори или за трети път. Аз съм играл в такава битка и мога да ви помогна, ама все тая! Правете си там какво знаете и това е. Няма да развалям настроението на всички точно преди битка.", казва Кенан въпреки, че именно той започна да се вайка, че никой не се допитва до него за съвети и за стратегии. 

Упреците на Кенан бяха насочени предимно към Костадин, който не му остана длъжен. 

"Ти си тук, защо просто не си каза мнението? Детска работа, Кенане, е това твоето! Като ощипана мадама си! Просто не се обаждай и това е!", реагира остра Костадин от племето, но след това разгорещеният спор приключи.

После Лидия, която е от племето на двамата - "Канатица", подкрепи Костадин и му каза да не обръща внимание на Кенан.

"Няма да го слушаш какво говори, мани го! Нека да си дрънка каквото си иска.", казва Лидия, а Костадин сподели, че въобще не му влияят такива неща и няма да се разсейва преди последната битка, която е изключително важна. Тази битка е и дебютна за Костадин във "Фермата".

Реклама

Младият участник бе надъхан не само от Лидия, а и от най-голямата изненада до момента във "Фермата".  Стари герои грейнаха отново при племената си, но за кратко. 

 

Всички отпаднали участници до момента се върнаха и изненадаха финалистите. Изненадаха и двете племена "Елбетица" и "Канатица". Смях, сълзи и най-различни емоции заваляха във "Фермата". Отпадналите участници подкрепиха отборите, в които бяха преди да напуснат формата. Всички забравиха за кавгите, които са имали през сезона. 

"Усещането беше безценно", "най-добрата изненада е това", "успяха да върнат пламъка в нашия отбор", "да ги видиш отново тези хора е уникално", "сякаш никога не са си тръгнали", с такива думи реагираха участниците и от двете племена щом зърнаха старите си съотборници. Щом се наложи на гостите да си тръгнат и двата отбора едвам сдържаха сълзите си. 

Изненадите далеч не спират дотук, нито празненствата. Двоен празник беляза този епизод на култовото предаване по БиТиВи "Фермата". Двамата водещи празнуват - Иван чукна 44 години, а вечният му другар Андрей празнува имен ден.

"България днес" пожелава на Иван Христов честит рожден ден, а на Андрей Арнаудов честит имен ден. Бъдете живи и здрави! 

Четете още

Във "Фермата" става горещо! Водещата Гергана Гунчева показа зърната си

Във "Фермата" става горещо! Водещата Гергана Гунчева показа зърната си

ПРИСЪДА! Изгониха актрисата Присияна от "Фермата"

ПРИСЪДА! Изгониха актрисата Присияна от "Фермата"

Реклама
Реклама
Реклама