Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16382280 www.bgdnes.bg

И с контузия Елвиса стигна до големия финал в "Игри на волята" утре

Мартин бе предупреден от лекарския екип, че рискува скъсване на мускулни влакна

Милионерът Мартин Николов-Елвиса спечели елиминационната битка в "Игри на волята" 5 и отстрани бившата волейболистка Денислава Велкова. Дъщерята на Виолета Стайкова беше последната жена, която се бори за място в полуфиналите на екстремното риалити. 

По време на битката Елвиса получи тежка контузия на рамото. Той беше предупреден от медиците, че рискува да скъса мускулни влакна на бицепса, но въпреки това реши да продължи битката, като получи две наказания. Денислава натрупа значителна преднина, но се затрудни във финалната фаза, където трябваше да познае популярна сентенция. Така Мартин успя да я настигне и острият му ум за пореден път му помогна да надвие своя противник. 

С победата на Мартин вече са ясни петимата полуфиналисти, които ще се борят за място на финала. Освен милионера, в топ 5 попадат олимпийската легенда Краси Дунев, зъботехникът Иван Рълев, бившият футболист Благомир Мастагарков и компютърният гений Момчил Василев. Победителят грабва чек за 100 хиляди лева, а големият финал е утре вечер от 20:00 часа по NOVA. 

Четете още

"Змията" Виолета от "Игри на волята":  Доставях пици и продавах коли в САЩ (Видео)

"Змията" Виолета от "Игри на волята": Доставях пици и продавах коли в САЩ (Видео)

СВЪРШИ СЕ! "Сатаната" Мартин отряза главата на "змията" Виолета (Видео)

СВЪРШИ СЕ! "Сатаната" Мартин отряза главата на "змията" Виолета (Видео)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама