Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16387708 www.bgdnes.bg

Лейди Би: Любовта ни със Стойко е пред изпитание

Трудна е връзката между двама родители с по едно дете, но любовта ни е силна като на Ромео и Жулиета 

"Любовта ни с половинката ми Стойко е пред изпитание. За три години и половина имахме страхотни моменти и гореща любов, но и доста трудности. Ако бяха други на нашето място, 100 пъти да са се разделили. Но ние продължихме, защото ни е толкова силна любовта, че сме като Ромео и Жулиета. Това е най-лудата, най-емоционалната и най-разтърсващата ми любов."

Реклама

Това сподели в откровена изповед пред "България Днес" Лейди Би. Миналата неделя музикалната фурия приключи участието си в "Гласът на България", след като предизвика същински фурор с досегашните си изпълнения на сцената, но друга участничка бе предпочетена от Мария Илиева да продължи напред в шоуто.

На кастингите певицата не е сама. Придружавана е от гиганта Стойко Ненчев. Дели ги една глава височина, тъй като Стойко е известен волейболист и разликата, съвсем очаквано, е доста голяма. Бойка Щерева, както е истинското име на изпълнителката, крие романтичната си връзка цяла година, преди любовта им да стане достояние на по-широк кръг от хора.

Двуметровият спортист изкарва шест сезона като централен блокировач на шампиона и носител на Купата и Суперкупата на България по волейбол за мъже "Хебър" - Пазарджик. През миналата година Ненчев напусна тима и се присъедини към отбора на ЦСКА. За три години и половина Бойка и Стойко преживяват богата палитра от емоции, която е поставена на изпитание заради утежняващи фактори.

"Все нещо ни спира като обстоятелства. При нас няма неща като изневери и никога не е имало. Нещата тук са на ниво напасване, характери, деца. Обичам да имам своето пространство. Който казва, че е лесна връзката между двама родители с по едно дете - ами не, не е лесно", споделя певицата, като разстоянието между София и Пазарджик също разделя влюбените в известна степен.

Днес Лейди Би успешно и с много труд и енергия съчетава 3 в 1 в родния си Пазарджик - родителство на 10-годишния Крис, музикални уроци на ученици в града и нощни участия в цялата страна. Към това се прибавя и връзката със Стойко Ненчев.

Реклама

Докато отсъстваше от голямата сцена, освен романтични емоции Лейди Би завършва "Педагогика" и става вокален учител на талантливи деца и бъдещи звезди.

"Ще бъда Снежанка в пиано бар в Ямбол на Коледа. А на Нова година ще пея в много хубав хотел в Павел баня. Развивам собствено студио в Пазарджик, преподавам на деца и по-големи. Станахме и приятели. Много щастливи и доволни са", разкрива Бойка.

Щерева пази хубави спомени от участието си в музикалния формат.

"Надявах се само на гласа си да успея в шоуто, а не на популярността. Получи се истинска магия и чувство с кастингите на тъмно. Преди да приключа, предварително чувствах и някак знаех, че това е краят", довери още Лейди Би.

Четете още

Сеч на звездите в "Гласът на България"! Лейди Би и вокалистът на "Ренегат" АУТ от шоуто (Видео)

Сеч на звездите в "Гласът на България"! Лейди Би и вокалистът на "Ренегат" АУТ от шоуто (Видео)

Лейди Би след фурора в "Гласът на България": Преродих се на сцената и с нова любов (Видео)

Лейди Би след фурора в "Гласът на България": Преродих се на сцената и с нова любов (Видео)

Реклама
Реклама
Реклама