Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16408299 www.bgdnes.bg

Вдовицата Лили АУТ от "Фермата" точно преди финала

Русокосата Лили напусна "Фермата" крачка преди финала.

"Мечтаех да участвам във "Фермата" и не се уплащих да дойда от СAЩ в пернишкото село Боснек. "Фермата" е любимото ми предаване, защото като българка в чужбина този фотмат ме доближава до българското", каза Лили преди да си тръгне. Красавицата трябваше да напусне предваването след като нейният отбор изгуби дуела.

В битка за един пендар на последният редовен отборен елиминационен дуел от Елбетица влязоха Линда и Андрей. От Канатица им се противопоставиха Лили и Костадин. Елбетица взе първия пендар и така разликата между двата отбора стана 8 пендара в полза на Канатица.

Реклама

Последва битка за 2 пендара, в която един срещу друг се състезаваха Коко от Канатица срещу Андрей от Елбетица. Битката се състоя от 2 компонента – трябваше да пренесат чувал, който тежи 20% от личното им тегло, и да наредят 4 големи пирона върху опъната тел. Първи с тежкото изпитание се справи Андрей и донесе още два пендара на отбора си.

В следващото изпитание по бързи бяха червените и това им донесе 3 пендара.

Звездата на Алманаха се оказа Линда, която даде 6 верни отговора от 6 въпроса и зелените поведоха със 7:3.

Последните 5 пендара отиват в отбора на зелените и те печелят дуела.

Елбетица и Канатица завършиха с равенство с 45 пендара на отбор. Червените трябваше да изгонят човек от отбора и след гласуването те решиха това да Лили.

Четете още

Слух от кухнята! Коко печели "Фермата"

Слух от кухнята! Коко печели "Фермата"

Костадин към Кенан във "Фермата": Като ощипана девойка си!

Костадин към Кенан във "Фермата": Като ощипана девойка си!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама