Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16416972 www.bgdnes.bg

Ето кои са финалистите във "Фермата" - три жени и двама мъже

След три месеца изтощителен селски труд, взривоопасни емоции и една поредна жестока битка повечето финалисти във "Фермата" най-накрая са ясни.

Петима участници от отбор "Елбетица" стигнаха до последната права и ще се борят за наградата от 100 000 лева на 8 декември, когато най-достойният ще бъде избран за победител.

Реклама

До заветната цел от жените в зеления тим се добраха балерината Мартина, продавачката на цветя Еми и студентката по право Линда, а от мъжете - сервитьорът Андрей и земеделецът Георги. Петимата финалисти бяха обявени след като "Елбетица" победи "Канатица" в изпитание за бързина, сръчност и сила.

След като паднаха, червените бяха принудени да изгонят един играч и единодушно посочиха дизайнера Сергей. "Надявам се, че съм бил добър пример. За мен най-ценното в предаването бяха уроците по българска история, фолклора и занаятите", каза на раздяла той.

В следващите дни тримата оцелели участници от "Канатица" ще се бият един с друг, за да излъчат шестия финалист.

Утре на дуел излизат земеделецът Кенан и учителката Теди, които в началото на риалито не можеха да се понасят, а впоследствие станаха първи приятели. Един от тях ще бъде елиминиран, а победителят ще се изправи срещу футболиста Коко.

"Приемаме философски факта, че от трима ни ще остане един. Предстят ни братоубийствени битки, но отношенията между нас няма да се променят", каза спортистът.

Четете още

Вдовицата Лили АУТ от "Фермата" точно преди финала

Вдовицата Лили АУТ от "Фермата" точно преди финала

Слух от кухнята! Коко печели "Фермата"

Слух от кухнята! Коко печели "Фермата"

Реклама
Реклама
Реклама