Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16423318 www.bgdnes.bg

Мария Игнатова РАЗКРИ: Не съм се разделила с Нойзи!

Хубавицата не е пускала молба за развод, двамата с Ивайло Цветков се обичали повече от всякога

Ексводещата на "Господари на ефира" Мария Игнатова не се разделя със съпруга си Ивайло Цветков-Нойзи, научи вестникът.

Реклама

"Не съм пускала молба за развод", категорична е в това русокосата красавица, която зли слухове спрягат за първата напуснала общия им дом с журналиста.

От дни се говори, че краят на брака на Мария и Нойзи е настъпил след пиянската изцепка на журналиста преди месец.

Тогава ден след като беше хванат да шофира в нетрезво състояние, публицистът се извини за действията си в нета с думите:

"Ще бъда съвсем откровен: сглупих сериозно. И много ме е срам. Не се беше случвало, няма и да се случи пак. Причините и подробностите не са важни - важни са поуката и отговорността, която ще понеса. Извинявайте", написа Нойзи в личния си профил във фейсбук. Малко след това той се извини и на съпругата си:

"Мария няма нищо общо. Тя си спеше вкъщи, както трябваше и аз да направя. И сега тя е в позицията на човек, който страда незаслужено. Тя е един от хората, които разочаровах и й поднесох извинения". Това каза Ивайло Нойзи Цветков, след като бе хванат да шофира с над 2 промила алкохол, заради което беше задържан, а книжката му - отнета.

По-късно същия ден Нойзи бе пуснат срещу парична гаранция от 15 000 лв.

Реклама

Самата Мария Игнатова не коментира деянията на мъжа си, но и не се е преместила от общото им гнездо в Драгалевци, където живеят, споделят близки на двойката.

Слуховете за разрив между двамата се захраниха от факта, че Игнатова се появи на наградите "Златна игла" сама без половинката си. За първи път откакто са заедно, от публиката не я гледаше влюбеният Нойзи. Според хора в обкръжението на Игнатова тя е поканила журналиста в залата, но Цветков решил, че не е редно да привлече внимание с негативната си моментна слава и затова предпочел да не присъства на събитието.

Въпреки това двамата са заедно, а приятелки на красивата Мария са категорични, че двамата с Нойзи се обичат безумно и това, че той е сглупил да кара пиян, няма да сложи край на брака им.

"По-скоро, ако той й изневери, тогава тя ще подаде молба за развод, отколкото сега. В момента Мария е плътно зад мъжа си", споделя близка до Господарката на ефира жена.

Междувременно Игнатова не спира да прави селфита сред природата в инстаграм, като явно по този начин разпуска от напрежението около семейството й.

"Обичам да съм на едно от любимите си места в София - Лозенския манастир "Свети Спас". Красива църква, манастир с история, чист въздух и спираща гледка към Софийското равно поле", споделя маршрута на разходката си Мария. Игнатова не е сама на преходите в планината, а Нойзи е човекът, който снима чинно всичките й любопитни видеа.

Четете още

Къде е Нойзи? Мария Игнатова изрина снега от къщата си (Видео)

Къде е Нойзи? Мария Игнатова изрина снега от къщата си (Видео)

След скандала с Нойзи: Мария Игнатова на антистрес терапия в гората

След скандала с Нойзи: Мария Игнатова на антистрес терапия в гората

Реклама
Реклама
Реклама