Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16424562 www.bgdnes.bg

Сив кардинал попречи на моделиерка да грабне 10 бона в "Стани богат"

Въпросът "кой е първият сив кардинал в историята"  се оказа препъни камъкът, който попречи на Веселина Вранчев да сложи в джоба си 10 бона от "Стани богат".

Бившата актриса от Свиленград, а понастоящем моделиер в Англия, показа завидни знания и впечатли не на шега Михаил Билалов. Водещият на шоуто дори леко се подразни, че "огнената дама", както я назова при влизането й в студиото, отговори с лекота на въпроса за създателите на група "Оейзис". "Нека все пак я наричаме "Оазис", настоя на своето актьорът.

Реклама

Последният жокер обаче провали Вранчев в пътя й към заветните 100 000 лева. Тя се довери на свой приятел от Свиленград, който без колебание посочи кардинал Ришельо за първия сив кардинал. Да, ама не, посече я Билалов. Водещият на "Стани богат" посочи, че Ришельо е бил "червен кардинал" според прочутия роман на Александър Дюма "Тримата мускетари", а сивият е бил кардинал Трембли.

Михаил Билалов не пропусна да коригира и себе си, като уточни, че е произнесъл неправилно фамилията му с ударение на първата сричка. С това бургазлията, който е живял много години на Запад, разкри, че не знае или националността на "сив кардинал" №1, или френски, а може би - и двете, защото в този език ударението е постоянно и винаги пада на последната сричка на думите. А кардинал Трембли е бил французин.

Билалов обаче не стигна до това обяснение и изпроводи участничката по живо, по здраво с 5 бона и комплимент за добрата й игра.   

Четете още

"Стани богат" с голям гаф, продукцията се жалва

"Стани богат" с голям гаф, продукцията се жалва

Билалов не обича да дава пари, участник в "Стани богат" едва докопа 500 лева

Билалов не обича да дава пари, участник в "Стани богат" едва докопа 500 лева

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама