Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16657139 www.bgdnes.bg

ДОКТОРЕ, БОЛИ! Анита Мейзер пак пред умирачка

Горял й мозъкът

След операцията заради спукан силикон този път имала проблеми със зъба

Бившата миска Анита Мейзер пак е пред умирачка. Чернокосата силиконка има проблеми със зъба, поради което е изпаднала в паника.

"Оказа се, че силното сърцебиене и усещане за напрежение и парене в мозъка са вследствие най- вероятно на това, че трябва да се умъртви зъб! Долу вляво, но толкова много ме боли костта и цялото чене и се подува, че дори и антибиотиците не помагат особено!", оплаква се бившата Мейзер.

Реклама

"Зъболекарят само изчаква и докато чака, се поболях тотално", недоволна е варненката от стоматолога си и допълни "задушавам се, имам силно сърцебиене вечер, мозъкът ми гори, в цялото тяло усещам някакви иглички, пръстите ми се втвърдиха снощи", разказва за усложненията от болния си зъб Мейзер. "Въобще предколедно съм на умирачка или на крачка от оправяне, или Бог знае какво...", оплаква се сензационната дама, която се е побъркала от толкова много болки, че вече трудно може да се схване нишката на нейните мисли.

Анита е много притеснена за здравето си и иска съпричастие от своите почитатели. "Който ми мисли доброто, може да се помоли за мен на Господ, а който ми мисли злото, да извика дявола да му помага...", зове тунингованата мадама.

Някои от последователите на Мейзер погледнаха със съмнение на ситуацията.

"Пак ли ще събирате пари за лечение?", заядливо пита хейтър. По-рано тази година Анита имаше нужда от пари за спешна операция заради спукания си силикон.

Други започнаха да дават съвети за оправянето на зъба на измъчената бивша кандидатка за Мис Свят. Мейзер получи и критики, че всъщност състоянието, до което се е докарала, е заради корекциите, които е правила по тялото си.

Екипът на "България Днес" пожелава бързо и спокойно възстановяване на Анита и весело изкарване на празниците.

Четете още

Анита Мейзер се подмлади, сложи още по-големи бомби

Анита Мейзер се подмлади, сложи още по-големи бомби

Анита Мейзер оживя след силикона и отиде на плаж във Флорида

Анита Мейзер оживя след силикона и отиде на плаж във Флорида

Реклама
Реклама
Реклама