Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16853879 www.bgdnes.bg

Изумително! Мария няма кухня вкъщи, но разцепи гостите в "Черешката на тортата"

Гостите си със засукани испански манджи разцепи Мара Отварачката, която дори няма кухня вкъщи, а обра всички точки и получи максимален резултат в „Черешката на тортата".

Фолкаджийката призна в ефира на предаването по Нова телевизия, че кухнята й е почти несъществуваща и е по-скоро „декоративна". Тя не уточни какво точно означава това, но така обясни защо използва ресторант, в чиято кухня да готви и където да покани гостите си. В предизвикателството й помага 15-годишната й дъщеря Марая, която се изявява майсторски със сосовете и пърженето.

Реклама

Самата фолкаджийка изкара късмета на начинаещия с хляба. Макар че никога не беше месила хляб преди и това си личеше дори от Космоса, гостите останаха очаровани от резултата.

Мария размаза от кеф бившия министър на туризма Николина Ангелкова, журналиста Мирослав Димитров, преводачката Мариана Хил и рапъра Боро Първи, които категорично и единодушно оцениха 4-степенното й меню с десетки.

Посрещайки четиримата „колеги" от тазседмичната кулинарна надпревара, Отварачката направи и още едно лично признание: „Не си спомням кога за последно съм се радвала на хора около себе си, аз като един антисоциален човек", разкри Мария. Въпреки че не си пада от най-социалните типове, тя разкрива, че най-силните й моменти с фенове са тези, когато се среща с тях в заведения и си говорят. „Най-вълнуващите срещи с фенове са по заведенията, защото сме най-близо, те ми споделят нещо. Това са най-истинските срещи", категорична е Мария.

Четете още

Мара Отварачката прости на Миро за 7-и път, пак са заедно

Мара Отварачката прости на Миро за 7-и път, пак са заедно

Мара Отварачката разкри най-голямата ГРЕШКА в живота си

Мара Отварачката разкри най-голямата ГРЕШКА в живота си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама