Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16890925 www.bgdnes.bg

Рапърът 100 Кила напира за дует с Лили Иванова

Тя чака да мине ретрограден Меркурий, за да запишат песента

Рапърът Явор Янакиев, или 100 Кила ще прави дует с примата на родната естрада Лили Иванова. Това признаха близки до Лиленце-пиленце.

При изпълнителката вече е диск, но който е записан с гласа на Явор, а Лили трябва само да добави своето участие в него.

Реклама

Иванова обаче не се занимава с нищо ново в ретрограден Меркурий и негативни планети в звездната й карта, затова отлага пускането на дуета.

"България Днес" потърси рапъра, който призна, че има идея за запис с Лили Иванова. Подробности обаче не сподели.

"Аз съм най-големият й фен. Цялата ми рода сме й такива. Когато беше във Варна, 10 човека се изсипахме да я гледаме на концерта й. Великолепна! Няма друга като нея", признава Явор.

От година рап изпълнителят е женен официално.

"Предложих брак на жена ми в църквата в Аспарухово. За нас е много по-важно да се оженим първо пред Бог, подписът в общината е допълнително нещо", разказва 100 Кила. Жената, която успя да промени мургавия хулиган на родния рап, се казва Олга Пейчева и е родом от Добрич.

Двамата живеят на семейни начала от няколко години, а певецът ревностно пази половинката си от светлините на прожекторите и хорското любопитство. Красавицата дълго време бе секретарка на разжалвания депутат Живко Мартинов-Суджука. Бащата на Олга доскоро заемаше поста зам.-председател на общинския съвет в Добрич от НФСБ. Откакто е с нея, Явор е станал веган, спря с алкохола и купоните. "След всяко участие бързам да се прибера при женичката, много я обичам. Сега си мечтая да ми роди поне четири дечица и всичките да приличат на нея", смее се Явор Янакиев.

Четете още

100 кила обидил фен, попитал го дали иска да изпеят заедно парче

100 кила обидил фен, попитал го дали иска да изпеят заедно парче

Голи снимки изхвърлиха 100 Кила от "Стани богат"

Голи снимки изхвърлиха 100 Кила от "Стани богат"

Реклама
Реклама
Реклама