Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16919097 www.bgdnes.bg

Забъркаха Мария Илиева в измама за 100 бона

Певицата търси помощ от ГДБОП

В нова измама в мрежата оплетоха Мария Илиева. Хитовата певица сама предупреди феновете си за мошениците. Схемата на мошениците е да пишат съобщения на почитателите на изпълнителката. "Вие сте избран сред 20-те победители за седмицата на наградата, предложена от г-жа Мария Илиева в размер от 100 000 евро", гласи съобщението. Това най-вероятно се прави с цел източване на лични данни

Любимата менторка от "Гласът на България" изрази възмущението си в нета и се опита да предпази неподозиращите за измамата фенове.

Реклама

"Хайде пак... някакви нови глупости", написа изпълнителката.

Това не е първият случай, в който певицата е мишена на измамниците. Само преди броени дни Илиева отново се обърна към последователите си в официалната си фейсбук страница, за да ги предупреди, че мошеници използват нейното и това на Руми Илиева лице за реклама на продукт.

"Приятели, от известно време насам в интернет се разпространява невярна информация, засягаща мен и Руми Илиева. Фалшиви сайтове, неправомерно използващи наши снимки и видеа, разпространяват невярна информация за това, че ползваме и препоръчваме продукти за отслабване."

Случаят толкова вбесил Илиева, че самата тя призна, че се е обърнала към отдел "Киберпрестъпления" на ГДБОП, от които очаквала съдействие. Рекламните материали за продукта за отслабване твърдят, че с негова помощ Мария Илиева и българската спортистка Руми Илиева са стопили мазнинките и поддържат фигурите си. "Само за 3 седмици смених гардероба си от ХЛ на С", "твърди" Мария Илиева във фалшивата реклама.

Певицата вече търси помощ от юристи и от самия фейсбук и помоли феновете си да бъдат разумни.

Фейк профилите все по-често използват имената на популярни личности, за да стигнат до мишената си, а през последната година подобни случаи видяхме и с Александър Сано, Юлиан Вергов, Владо Карамазов и други.

Четете още

Не си поплюва! Мария Илиева ЗАХАПА хейтър в мрежата

Не си поплюва! Мария Илиева ЗАХАПА хейтър в мрежата

ВИЖТЕ коя е несбъднатата мечта на Мария Илиева

ВИЖТЕ коя е несбъднатата мечта на Мария Илиева

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама