Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16929367 www.bgdnes.bg

Хилда Казасян РАЗКРИ разделени ли са с годеника ѝ

Кого да съдим за лъжата, че сме разделени?

"Заедно сме с Пламен! Моля, не вярвайте на глупости. Кого сега да съдим за тази лъжа, че сме разделени?"

Това сподели певицата Хилда Казасян, която е категорична, че връзката им с Пламен Иванов продължава и след 10-те години, в които са заедно като двойка. Двамата освен влюбени са и съдружници в арменския ресторант "Егур егур" в сърцето на София, както и в Созопол, където също се предлагат арменски ястия.

Реклама

Първата им официална поява като двойка беше на промоция на песен на Любо Киров през есента на 2013-а. Няколко месеца по-рано певица споделяше, че има мъж до себе си, но отказваше да разкрие кой е той. След като извадиха всичко на светло, двамата заживяха заедно.

За Пламен е известно, че е бил много близък с дъщерята на певицата - Надя, с чийто баща - Симеон Бучков, Хилда се разделя още докато е бременна. Момичето е в перфектни отношения с Пламен, както и с неговия син – Константин, от журналистката Валя Войкова, който е на 25 години.

Хилда и Пламен са сгодени, но джаз певицата е споделяла в интервюта, че не вярва в брака. За нея също това е втора сериозна връзка. Тя вече бе омъжена - за актьора Чочо Попйорданов, който ни напусна през 2013-а.

Джаз певицата още не може да преживее загубата му. "Разделихме се като приятели. С Чочо много искахме дете. Имахме три неуспешни опита, завършили с аборт. Тогава наистина не вярвах, че ще родя, и затова си мислехме да осиновим. Винаги съм намирала това за нещо съвсем нормално", с болка разказва Хилда пред вестника.

Първият аборт ги плаши, вторият ги сплотява, а третият ги разделя. По-късно актьорът коментира, че съдбата го е насочила в друга посока. След сериала "Дунав мост" Попйорданов се жени за Йоана Буковска, а Хилда не крие, че преживява болезнено раздялата. "Не заради Йоана се разделихме, просто беше изчезнала химията ни с Чочо, но се обичахме", празна по-късно Хилда.

С днешна дата певицата е насочила всичките си усилия в работата и телевизията. Тя продължава с турнетата в страната, а само след дни отново ще я гледаме в "Като две капки вода" като жури във формата.

Четете още

Лили Иванова и Хилда Казасян зарадваха музикалния големец Живко Петров

Лили Иванова и Хилда Казасян зарадваха музикалния големец Живко Петров

78-годишната майка на Хилда - Надежда, е най-големият й фен

78-годишната майка на Хилда - Надежда, е най-големият й фен

Реклама
Реклама
Реклама