Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16937977 www.bgdnes.bg

Моника Валериева: Не съм бременна!

Плеймейтката отрече всички слухове, с Меди още са разделени

"Противно на написаното в медиите, че съм бременна - не съм!" С тези думи взриви мрежите горещата блондинка Моника Валериева, която медиите набедиха за бременна.

През декември Мони качи снимка, поради която тръгнаха всички слухове за предстоящото й майчинство. Всички твърдяха, че на фотоса ясно се вижда заоблено коремче като на жена в поне 5-ия месец, а дупничанката, внимателно положила ръка върху него, само потвърди подозренията с майчинската поза, която бе заела.

Реклама

От спекулации се взриви и въпросът кой по-точно е таткото на подозираната рожба, тъй като всички още преживяваха раздялата на тунингованата красавица с певеца Меди. Когато Моника призна на последователите си, че е давала втори шанс след раздяла, феновете изригнаха от радост. Топдвойката, която в началото на връзката си пращеше от радост и постоянно се показваше заедно, може би се беше събрала и това ощастливи всичките им заклети почитатели.

Оказва се, че случаят на Мони не е точно такъв и в момента приоритети на мацето са малко по-различни.

"Не е нужно да съм бременна, за да не съм активна в мрежите. Мисля, че малко ми мина интересът към инстаграм. Споделям нещо по инерция, нямам някаква амбиция за постове и сторита, на вълна истинските неща в живота съм", сподели Моника с последователите си в нета.

Валериева също уточни, че най-големият смисъл на живота й е някой ден да има стабилно семейство и да стане майка, но този ден, изглежда, не е никъде в близкото бъдеще.

Въпреки че Вал почти успя да обере блясъка от обявената бременност на другата най-обсъждана плеймейтка Николета Лозанова и да насочи прожектора право към себе си, не го направи. Както всички добре знаят, двете силиконки не са в особено цветущи отношения и просто няма как двете да забременеят едновременно!

Четете още

Моника Валериева гледа филми гола

Моника Валериева гледа филми гола

Моника Валериева плаче на романтични филми

Моника Валериева плаче на романтични филми

Реклама
Реклама
Реклама