Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16946859 www.bgdnes.bg

ЧАЛГА ГАВРА! Андреа и Коцето се подиграват на Диона

След изцепката с кокаина зад волана

Билалов и Филип Буков също се бъзикат със сгафилата певица

Хайлайфът започна да се подиграва с изцепката на попфолк певицата Диона, която преди няколко дни беше хваната да шофира с кокаин в кръвта. Чалга фурията понесе лавина от хейт и критики в интернет пространството за постъпката си, като знаменитостите също не пропуснаха да се избъзикат с изпълнителката.

Голяма част от звездите във фолка атакуваха сгафилата си колежка. Андреа например се снима как е седнала в своя скъп ван лимузина, очевидно возейки се, докато някой друг шофира. Русата фурия се подпира замислено на масичката, коментирайки: "Аз, когато имам шофьор и съм спокойна за нурофена".

Реклама

Коментарът е свързан с обясненията на Диона, че е пила нурофен и това е причината за откриването на наркотици в кръвта й.

Още един фолкизпълнител, Константин, също направи скеч, в който се показва от скъп мерцедес. Докато отваря вратата на возилото, на земята падат кутии от лекарството. Коцето бързо грабва изпуснатите хапчета и трясва вратата, сякаш крие нещо нелегално. Смешното видео дори беше харесано от обекта на подигравки - самата Диона, която си позволява да коментира: "Коце, а колдрекс трябва ли ти?".

Михаил Билалов също се изказа критично спрямо лековатото отношение на арестуваната фурия. След като певицата се обърна към своите последователи с въпрос какво да бъде заглавието на новата й песен, актьорът даде предложение - "Вашата наглост е престъпна". "Смятам, че ще Ви отива", хапливо допълва Билалов.

Още една звезда на театъра и киното направи шега по случая - секссимволът Филип Буков. Той пък в контраст с Андреа, която се вози в лимузина, се вози в.. . трамвай. Артистът, привличащ поглед на всяка представителка на нежния пол, показва, че може и по-бюджетно да се разминеш със сгазването на лука.

Познатият ни от "Сървайвър" бивш футболист Ваня Джаферович също си направи шега с лекарствата за настинка, за които Диона твърди, че е пила. В заведението на тв водещия, намиращо се в центъра на София, Джаферович направи надпис на табела с думите: "Нурофен и колдрекс НЕ предлагаме".

Четете още

Диона ДРУСА гьобеци в дискотеките

Диона ДРУСА гьобеци в дискотеките

Диона се връща към рапа, феновете искат хит "Кокаиновата принцеса"

Диона се връща към рапа, феновете искат хит "Кокаиновата принцеса"

Реклама
Реклама
Реклама