Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16952783 www.bgdnes.bg

Бербатов празнува ЧРД скромно с щерките (СНИМКИ)

*Легендарният нападател чукна 43 семейно

*Легенди като Евра, Шиърър и Шмайхел зоват Митко да бъде избран за шеф на БФС

Без големи тържества и в семейна обстановка бившият нападател Димитър Бербатов отбеляза своя 43-ти рожден ден. Той показа кадър от празничната вечер, като изобщо не изглежда да е имало шумно парти или компания. Вероятно Митко е прекарал вечерта единствено със семейството си - половинката Елена и дъщерите Елиа и Деа. В стаята са на приглушена светлина, а на масата има единствено семпла шоколадова торта с една свещичка. Рожденикът сам си прави селфи за спомен с таблета. 

Реклама

Бербо умишлено е избрал да бъде смирен в дните преди наближаващия през март важен изборен конгрес на Българския футболен съюз. Той е считан за фаворит да заеме поста на подалия оставка Борислав Михайлов. 

"Честит рожден ден на най-добрия татко! Благодаря ти за всичко, на което ме научи и направи за мен. Обичам те, докато смъртта ни раздели. Ти винаги ме удивляваш с решимостта си, грижовността си и истинската любов към нас", поздравява го голямата щерка Деа. Куп световни легенди на футбола поздравиха Бербатов с видеообръщение и му пожелаха успех на предстоящите избори във футболния съюз. 

"Мой брат от друга майка, желая ти успех на изборите, защото ти ще спечелиш! Имаше страхотна техника като футболист, но като човек аз открих невероятна личност, честен, гордост за България. Искам моят брат да бъде избран, защото знам, че той ще бъде добър. Берба, обичам те, грижи се за себе си", каза бившият му съотборник от "Манчестър Юнайтед" Патрис Евра в специално видео. 

Идолът на Митко - легендарният английски нападател Алън Шиърър, също пожела успех на Бербатов на предстоящия изборен конгрес на БФС. "Знам, че ти си велик кандидат и ще бъдеш велик в работата. Надявам се да го постигнеш! Всичко най-добро, наздраве!", бяха думите на Шиърър в клипче. 

Включи се дори емблематичният вратар на "червените дяволи" и на датския национален отбор Петер Шмайхел: "Надявам се с цялото си сърце да спечелиш изборите. Ако това се случи, сигурен съм, че бъдещето на българския футбол ще бъде по-светло", убеден е Шмайхел. Бившите съотборници на Бербо - Неманя Видич, Уейн Рууни, Рио Фърдинанд и Зе Роберто, също се включиха с пожелания към българина. 

"Вчера беше рожден ден, който ще запомня! Имам цялата любов, приятелство и подкрепа, за които човек може да мечтае – благодаря на всички вас за хубавите пожелания", написа Бербатов. 

От утре той е екипът му тръгват на нова обиколка из България. Те ще се срещат с футболните клубове от всички краища на страната преди Конгреса на централата, който трябва да се проведе на 15 март. Кандидатът за БФС ще е във Видин утре, а на 2-ри февруари - в Монтана и Враца.

Четете още

Димитър Бербатов: Ставаме свидетели на тотална наглост и брутализъм

Димитър Бербатов: Ставаме свидетели на тотална наглост и брутализъм

Бербатов при Макрон и Зеленски в Давос

Бербатов при Макрон и Зеленски в Давос

Реклама
Реклама
Реклама