Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16981306 www.bgdnes.bg

Саня Армутлиева: Не съм откраднала мъжа на Камелия Тодорова

Музикалният продуцент Саня Армутлиева направи неочаквани интимни признания пред водещата Алекс Сърчаджиева в "Животът по действителен случай" по Би Ти Ви. Дългогодишната шефка на "Вирджиния рекърдс" говори за любовта в живота си и старите слухове, че е откраднала тогавашния мъж на певицата Камелия Тодорова - Майкъл.

"Никога не съм крала ничий мъж - казва Саня. - Майкъл ми даде големия шанс да се занимавам с музикален бизнес, той повярва в мен. Видял е нещо в мен, оттам започна всичко. Никога не е бил нещо повече от един най-добрите ми приятели". Тя се запознава с тогавашния съпруг на Камелия Тодорова в началото на 90-те години. Той вижда качествата в напористата Армутлиева и помага за нейните първи стъпки в музикалния бизнес. 

През 1994 г. Саня се запознава със съпруга си Тим, с когото имат две деца. Тя среща за първи път с английския промоутър на концерт на Крис де Бърг в НДК. Британецът дълго се бори за сърцето на Саня.  "Сваляше ме пет години, три пъти му отказах да се оженим - разкрива Армутлиева. - Имам късмет с човека до мен. Сега е в Берлин, наскоро стана доктор по философия, отказа се да е музикален промоутър. Супер много се гордея с него. Дъщеря ни Алма е в Лондон, а Маргарита е тук, ние сме интернационално семейство."

Четете още

Саня Армутлиева сбъдна най-голямата си мечта

Саня Армутлиева сбъдна най-голямата си мечта

Алма е умна, не влиза в затвора

Алма е умна, не влиза в затвора

Реклама
Реклама
Реклама