Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17037296 www.bgdnes.bg

Победител от "Капките" ВЛИЗА в ново риалити

12 души заминават на екзотичен остров, за да участват в риалити, което обещава голяма награда от 1 млн. долара. Всички искат да спечелят трофея по различни причини - някои заради парите, други заради славата или личната си кауза. Но замисленото като забавно и приятно шоу започва трагично с нелеп инцидент и смъртта на един от участниците.

Това е началото на най-новия български аудиосериал „Риалити".

Негов автор е популярният блогър, писател и преводач Мария Пеева, позната виртуално като Мама Нинджа. Заплетеният сюжет оживява с гласа на актьора Владимир Михайлов, който сам има опит и с участие в риалити формати.

Реклама

„Това е история с реверанс към „Десет малки негърчета", но и към Богомил Райнов, когото обожавах да чета като дете. Тя обаче е поставена в модерния контекст на риалити форматите, които превзеха публиката в целия свят", разказва авторката Мария Пеева – Мама Нинджа. „Като преводач на филми и телевизионни сериали съм работила със стотици сценарии и използвах натрупания опит и за изграждането на сюжета на „Риалити".

При аудиосериала обаче има и допълнителни предизвикателства – слушателите не могат да видят героите, но ако им разкажеш за тях достатъчно добре, те могат да си ги представят ясно и дори да ги доизградят със своето въображение. Признавам, че в процеса съм използвала и различни прототипи – някои от тях са популярни личности, други са хора, които познавам отблизо", допълва тя.

Четете още

Мария Бакалова и Христо Стоичков стават жури в "Капките"

Мария Бакалова и Христо Стоичков стават жури в "Капките"

Реклама
Реклама