Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17053568 www.bgdnes.bg

Мис България 2013 Нанси Карабойчева: Обичам шкембе и пача, пия ракия и не ми дреме!

От няколко месеца Мис България 2013 Нанси Карабойчева живее в Ортона, Италия, където съпругът й Добромир играе в местния волейболен отбор. Преди няколко дни Нанси публикува видео от фитнес зала. "След над 6 месеца без клякане – 3, от които с патерици, и 4 месеца след операцията на скъсани менискус, колатерална и кръстни връзки, вече официално мога да кажа, че клякам" – сподели с гордост Нанси, която се контузи тежко при участието си във "Фермата" 9. Неин последовател в Инстаграм обаче й написа „В този селски фитнес каква роля изпълняваш. Нямаш метла." Това подмятане предизвика Нанси Карабойчева да отговори.

"Аз съм селянка. Да, от село съм и никога не съм го крила, напротив. Изключително горда съм откъде съм тръгнала, какво детство съм имала и какви родители са ме възпитали. До 4-5-годишна възраст живеехме буквално в една стая, но лишения никога не съм усещала. Родителите ми са отсъствали с месеци, за да работят сезонни работи в чужбина, за да можем ние със сестра ми да имаме всичко. В България дълго време работеха на по 2 места. Сега имат малък собствен бизнес, къща и дори ремонтират вила, която им беше мечта и успяха да сбъднат. Постигнаха всичко с изключително трудолюбие, лишения, упоритост и напук на всичко и всички. 

Реклама

Никога не ме е било срам откъде съм, нито в първи клас, нито в гимназията, още по-малко пък в университета или когато станах мис България, или пък в чужбина. С гордост заявявам, че съм от с. Юнаците. Дори и не винаги да ми е било леко да го правя, особено като бях по-малка, отнасяла съм не една и две подигравки. Но това ме изгради и смело мога да заявя, че ме направи силно момиче и жена. Благодаря ви за всичко, мамо и тати, гордея се с вас", сподели Нанси, която е майка на две деца - Матей и Йоан.

"Ако някой си мисли, че може да ме засегне с епитет "селска, селско" и т.н., ще го разочаровам, объркал се е. А и селянин е едно, а селяндур/селяк съвсем друго, и не е лошо да ги разграничаваме, защото едни от най-големите селяндури не са по селата, а в големите ни градове. Колкото до фитнеса - мога да тренирам навсякъде. Също мога да имам скъпи и маркови дрехи, както такива от втората или за по 5-10 лв. Не е важно колко струва, а какъв живот ние му даваме. Ако ми се налага, мога да спя навсякъде, принципно ям всичко и хората, които ме познават, ще го потвърдят. Обичам шкембе и пача, пия ракия и грам не ми дреме. Същевременно съм завършила всичките си степени на образование с грамоти за отличие (магистратурата ми е 6,00) и цял живот спортувам", пояснява Мис България 2013. 

Четете още

Нанси от "Фермата": Вие не видяхте нито една от реалните ми сили

Нанси от "Фермата": Вие не видяхте нито една от реалните ми сили

Тежка контузия извади Мис България от "Фермата", Нанси реве, че си тръгва

Тежка контузия извади Мис България от "Фермата", Нанси реве, че си тръгва

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама