Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17053807 www.bgdnes.bg

Моделка минава трима женени от Висшата лига

Еротичният модел Паола Саулино преспива с трима обвързани играчи от английската Висшата лига и не вижда нищо нередно в изневярата. Скандалната сексбомба отдавна се навърта около известни футболисти и се гордее с постиженията си. Преди време тя се похвали, че е преспала със звезда от "Челси", а сега направи нови скандални разкрития.

"В живота си съм имала връзки с три момчета от Висшата лига, за които впоследствие разбрах, че са женени или имат гаджета. Останах разочарована, липсваше им зрялост", казва 34-годишната италианка. Тя е голяма футболна фенка и често показва прелестите си на стадиона. "Много играчи са се свързвали с мен чрез лични съобщения в инстаграм, някои дори чрез простичкото "здрасти",за да завържат разговор", разказва Паола, която продава свои голи снимки в интернет.

Реклама

Според италианката изневярата е нещо нормално в съвременния свят и почти всички футболни звезди кръшкат. Надарената мацка защити играча на "Манчестър Сити" Кайл Уокър, който се развежда с бременната си съпруга, след като стана ясно, че е направил две деца на любовницата си.

"Не съм изненадана от това, което Кайл е направил - казва Солино. - Изневярата е нещо много естествено в живота, но има лоша репутация. Нормално е човек да иска разнообразие, защо да не е така и в любовта? Със сигурност симпатизирам на Уокър, защото 98% от футболистите кръшкат, но може би не водят паралелен живот. Ала е много лесно да имаш две или три жени и деца от тях."

Преди време Паола се обясни в любов на звездата на "Наполи" Хвича Кварацхелия, който също е женен. "Аз съм абсолютно влюбена в Хвича - обяви Саулино. - Той е красив. Квара е много елегантен, млад е и има характер. Той знае много добре, че го обичам." Италианката имаше мераци и към Ромелу Лукаку, но не е ясно дали е успяла да вкара белгийския нападател в леглото си. "Наистина харесвам Лукаку, дори имаме няколко общи неща", загадъчно казва Паола.

Четете още

Нора Недкова върти дупе в Бали

Нора Недкова върти дупе в Бали

Шок! Неймар имал и момиченце

Шок! Неймар имал и момиченце

Дъщерята на легенда от "Челси" се съблече

Дъщерята на легенда от "Челси" се съблече

Неймар забремени нова моделка

Неймар забремени нова моделка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама