Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17165822 www.bgdnes.bg

ИЗПОВЕД! Певицата Дара Екимова: "Капките" ме съсипаха, мислех за край на живота си

"Шоуто "Като две капки вода" ме съсипа и мислех за края на живота си. Когато участвах, всяка неделя идваше нов ужас за мен".

Това разкрива певицата Дара Екимова говорейки за демоните си и тежкото ментално състояние през, което е преминала. В предаването "Събуди се" по Нова телевизия, Дара сподели мъките си пред Мариан Станков - Мон Дьо.

Реклама

"Розовия балон се спука. Понякога губиш представа за себе си, защото си прочел негативни коментари. Някои казваха, че имам голямо чело, че съм дебела, че не пея перфектно и само ме набутват. Заболя ме от тези неща и се чувствах недостойна да живея. - разкрива певицата - Наложи се да говоря с терапевт и ми каза, че с такива неща единствено се самонаранявам. Постоянно се притеснявах дали изглеждам добре и дали съм подготвена. Тогава започна и хранителното ми разстройство, защото смятах, че не заслужавам да ям. Всеки залък се усещаше като вина."

Певицата смята, че песента й "Дишам" я е спасила.

"След една злополука, не можах да спя няколко нощи. Дни след това влязох в студио и тогава написах песента "Дишам". Просто сякаш Господ беше в стаята и ми казваше неща, които да изпея. Нямам друго обяснение за посланието в песента. Аз съм просто проводник и истината е, че това ме спаси".

Дара смята, че всичко се е случило с причина.

"Научих, че има много причини да бъда благодарна, а не съм била досега. Радвам се, че сега съм добре и храната не е мой враг. Имам покрив над главата си, правя това, което обичам и така си изкарвам прехраната. Според мен няма по-хубаво от това", категорична е певицата.

Четете още

Дара Екимова с вълнена качулка, но по потник

Дара Екимова с вълнена качулка, но по потник

Дара стана дарител

Дара стана дарител

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама