Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17172512 www.bgdnes.bg

Маги Халваджиян: Майка ми ме криеше от баща ми, че пуша!

Майката на Магърдич Халваджиян го криела от баща му, че пуши. Това е най-лудото нещо, за което Юлия е подкрепила сина си. 

"Майка ми ми позволи да пуша и го криеше от баща ми  - сподели Маги по Нова. - Подкрепяла ме е за всичко. Като кажа някоя нова щуротия, тя казва: "Защо сега и това? Кротни се малко!"

Реклама

Майката на Халваджиян го изненада в студиото на Лора Крумова по случай рождени му ден, който е днес. Тя сподели, че от нея и баща си Маги е наследил упоритостта.

"Беше много красиво дете. Всички го гледаха. Беше с една дълга, къдрава коса. Него го хареса в детската градина учителката за първи клас и дойде да си го вземе. Там рецитираше пред цялото училище на първия учебен ден. Не съм го увредила с нищо. Той гледаше всичко и го попиваше. Всички пиеси в кукления театър ги знаеше. И в балетната зала при мен беше. Много е упорит, което е взел от нас", каза Юлия.

Тя е човекът дал идеята за "Като две капки вода".

"Идеята за "Капките" е моя. Видях първия му сезон в Италия и помислих, че това ще е успешно. Аз съм кармата на това предаване", заяви Юлия.

Маги сподели, че между нея и жена му Кремена има някои общи неща. За начало и двете са зодия рак.

"Голяма любов беше между майка ми и баща ми. Това винаги ми е било като пример в главата. С Кремена имат някой общи неща", казва Халваджиян.

"Кремена баща му първо я видя и я е харесал. След това и аз се запознах с нея. Харесах я. Баща му му казваше: Ще се откажа от теб, ако се ожениш от българка! Но той устоя", разкри Юлия. 

Най-трудния момент за семейството е смъртта на бащата на Маги. 

"Когато баща му почина, това много ни сплоти. Бях много зле. Не знаех кой път да хвана", сподели Юлия. 

Четете още

Рачков и Веско Маринов на един нар в затвора (Видео)

Рачков и Веско Маринов на един нар в затвора (Видео)

Любо Киров става жури в "Капките"

Любо Киров става жури в "Капките"

Реклама
Реклама
Реклама