Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17188269 www.bgdnes.bg

Еротичната моделка Марха Осмаева от "Игри на волята": От 9 г. не съм виждала сина си

Осъзнах, че никога не е било мое - детето просто беше мотивация да живея и да не спирам да се боря 

"Голямата ми мечта е детето ми, но се смирих. Скоро ще станат 9 години, а на 9 април ще стане мъж на 10 години, откакто не съм го виждала. Осъзнах, че детето никога не е било мое - то просто беше една мотивация да живея и да не спирам да се боря."

Реклама

Това разкрива в емоционална изповед пред "България Днес" чеченската еротична моделка Марха Осмаева. Това е истинското име на плеймейтката Марешка Бардем, което тя налага при публичните си изяви след екстремното й идване в България. С името Марешка хубавицата участва в "Игри на волята" като носителка на титлата "Секссимвол на годината".

Марха получава десетки смъртни заплахи от чеченска страна за по-разкрепостените си снимки и приемането на християнството, когато идва в България. Това й коства раздяла със сина й, който остава в Чечня.

"2024 г. започнах като нов човек. Имах две пътувания до Русия във връзка с документите на детето ми. Останах много разочарована. Когато пристигнах там, не можех да си изтегля пари от картата. Забранили са карти от Европейския съюз, а на влизане имаш ограничение за внос. Едва се прибрах в България. Бях доста красиво излъгана както винаги. Толкова е трудно да не си наивен, а лъжци на всеки му се случва да среща. Русия вече не е същата. Нищо вече не е същото", споделя секси мацката.

Марха е категорична - след всичко започва нов живот.

"Искам да започна да живея за себе си, а не непрекъснато да се връщам в миналото. Нещо, което ме правеше най-тъжна и за което съм плакала тези 9 години, са мислите за детето ми. Попаднах в болница в Бургас заради стрес и неправилно хранене с диагноза "билиарна дискинезия" (прегъната жлъчка, водеща до гадене, повръщане, тежест и болки - б.а.). Благодарение на служител от съседната сграда - героя ми Станимир, за пореден път оцелях и оживях", изповядва още Осмаева.

Години наред красавицата търси истинската любов, но това чувство все още е непознато за нея. Разочарование освен от семейството моделката търпи и от мъжете, които среща.

Реклама

"Влюбване и любов са различни неща. Вярвам, че може би някъде сред голяма купчина смет и прах има мъже диаманти, които не изневеряват и са моногамни. Любов като при вълците или лебедите", мечтае Осмаева.

Приелата християнството у нас чеченка изживява драматични последни месеци.

"Бях обкръжена от така наричащи се милионери и бивши мафиоти. Доста изгубих себе си в тези среди. Там любовта беше показност и взаимна изгода. Както се очакваше, накрая останах измамена, разочарована за пореден път и отвратена. Да си добър и честен, не е лесно, особено сред високомерни измамници, на които в речника думата "Господ" не съществува, а вместо това унижаването на по-слабия и немощния е хоби. Лекарството ми за възстановяване на нерви се оказа отново смяна на обстановка, местоположение и целия ми живот", разкрива Марха.

Моделката е щастлива, че е открила себе си. Започва да чете повече книги на тема психология и религия.

"Вярвам, че един ден ще изживея моята приказка с любим човек, а сега започвам да се възстановявам психически и физически, за да си поставям нови цели за постигане. Още по-важно е да си пазиш нервите и да се държиш по-далеч от бедните души, за да не те заразят с радиационна чума на бездушие", категорична е моделката.

Четете още

Еротичната моделка Марха Осмаева от "Игри на волята": Живях сред милионери и мафиоти

Еротичната моделка Марха Осмаева от "Игри на волята": Живях сред милионери и мафиоти

Няма да повярвате за какво мечтае Марешка от "Игри на волята"!

Няма да повярвате за какво мечтае Марешка от "Игри на волята"!

Реклама
Реклама
Реклама