Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17217012 www.bgdnes.bg

Папи Ханс разказа за страшен кошмар от Занзибар

Певецът и гаджето му Сара с ужасяваща ваканция, плащали скъпо за лоша храна 

Истински кошмар се оказва екзотичната почивка на певеца Папи Ханс и гаджето му Сара Драгулева. Двойката посети екзотичния остров Занзибар заедно с още няколко техни приятели, сред които и първият ерген - Виктор Стоянов. Вместо романтични мигове, спокойствие и наслада компанията си прекарва толкова ужасно, че няма търпение да се прибере в България.

Реклама

"Изобщо не си починахме! Плавахме непрекъснато, часове всеки ден. Нямаше от тези плажове с бял пясък и кристална вода или поне ние не ги видяхме. Много е мръсно, като цяло хората са много мърляви и досадни. Не могат да комуникират нормално", разочарована е актрисата Сара Драгулева, която е гадже на певеца.

Групата си наема луксозна лодка, в която прекарват пет дни. Постоянно обикалят и търсят перфектното място, но така и не успяват да го намерят. Константин Трендафилов, както е истинското име на Папито, се ръсел за храна, която дори не била вкусна.

"Всеки ден си казвахме, че на другия ден ще по-добре, и всеки ден не беше нашият ден, до момента, в който не трябваше да летим за България", допълва Сара.

На връщане пък заради закъснението от час и половина, с което излита самолетът им, изпускат междинния полет за София от Истанбул и се налага да прекарат шест часа на чуждото летище.

Четете още

Папи Ханс: Наглеците ме изкарват извън контрол

Папи Ханс: Наглеците ме изкарват извън контрол

Папи Ханс ПРОПЛАКА: България ми липсва!

Папи Ханс ПРОПЛАКА: България ми липсва!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама