Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17232624 www.bgdnes.bg

Коцето Калки: Провалих се в кухнята още в първи клас

Костадин Георгиев - Коцето Калки, изненадващо разкри в студиото на Нова, че първият му крах в кухнята е още като дете. Певецът и неговата екранна партньорка Изи са едни от най-артистичните участници в кулинарното риалити "Хелс Китчън".

"Бях в първи клас, когато направих първия си опит да сготвя нещо. Гледах как баба ми прави кекс и реших да опитам и аз. Забърках тестото, сложих го да се пече, но резултатът беше отчайващ", спомня си фронтменът на "Медикус".

Реклама

Причината за провала, установил Коцето, била, че забравил да сложи набухвател. "Получи се нещо като сладко паве", разказа известният музикант. 

Той обаче подчерта, че човек винаги трябва да се учи от грешките си, включително и в кухнята. Според него е важно да се има предвид и психологията на хората - най-вече масовите вкусови пристрастия.

"Отказвам се например от сьомгата, въпреки че я обожавам. Но всички ще й се нахвърлят като канадски мечки", предвижда Калки.  Той е сигурен, че това няма да допринесе за магическото преживяване да приготвиш и опиташ нещо ново, различно и вдъхновяващо всички наши сетива.

Четете още

Коцето на разходка с жена си

Коцето на разходка с жена си

Коцето Калки ГНЕВЕН пред "България Днес":  Вдигат гражданската, за да си пълнят джобовете

Коцето Калки ГНЕВЕН пред "България Днес": Вдигат гражданската, за да си пълнят джобовете

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама