Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17234147 www.bgdnes.bg

Драма в "Съдебен спор": Сестра ми иска да ме отрови, спря ми водата

На жесток спор между сестри станаха свидетели зрителите на предаването "Съдебен спор" по Нова телевизия тази събота. Ищцата Силвия Кирова упреква ответницата Нели Станкова, че ѝ спира тока и водата. Освен това се опитала да отрови нея и внучка й. Ищцата изпратила писмо с цели 43 страници до главния редактор Жоро Игнатов, който той прочел старателно.

"4 години ме държа без вода, твърди Силвия.

"Как не те е срам да лъжеш така", отвръща сестра й Нели. "Да, спирала съм й водата, но за няма и седмица, 3-4 дни най-много, защото не плаща никакви сметки. Защото е безотговорна, а не че няма средства! Синът й се отрече от нея и заяви, че и да умре, няма да отиде на погребението й", продължават грозните семейни нападки.

Реклама

"Тя ни слагаше отрова в храната! Чувствах се много зле, внучката Силвия също се влоши много, един ден не можа да стане от леглото от болки. Уби и кучето ни с отрова", обвинява Силвия сестра си Нели.

"Господ да те накаже за тея думи, където ги казваш, че съм искала да те отровя. Това са пълни измишльотини", кълне обидената сестра.

Ищцата Силвия Кирова спечели моралния вот на публиката с 6:4 гласа и двама въздържали се. Телевизионният съдия Иван Сотиров заяви: "Съдът реши - признава за установено, че Нели Станкова е причинила морални вреди на сестра си Силвия Кирова".

Четете още

Тошо Куката цъфна в "Съдебен спор", отрязаха го за умрялото му куче

Тошо Куката цъфна в "Съдебен спор", отрязаха го за умрялото му куче

ЗАСЛУЖЕНО! След "Съдебен спор" Нана се глези на почивка

ЗАСЛУЖЕНО! След "Съдебен спор" Нана се глези на почивка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама