Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17263646 www.bgdnes.bg

Нелина отгледа сама син футболист

Нелина показа вчера на снимка единствения си син Кристиан. Момчето вече е станало млад левент и гради успешна кариера на футболист в "Левски".

 Поп фолк ветеранката дълги години не разкриваше кой е бащата на наследника й, защото той бил женен. Това е бизнесменът от Гълъбово Даниел Димитров. Певицата не знаела, че е завъртяла любовна афера със семеен мъж и изпаднала в шок, когато разбрала, че любимият й е в официален брак с друга жена. Затова изпълнителката на "Бял мерцедес ме преследва в живота" решила да запази в тайна от него, че е бременна.

„Предпочетох да съм самотна майка, вместо да живея с мъж, който ме лъже. Казах му едва в началото на деветия месец, че чакам дете от него, тъй като не исках да ме притеснява с мисли за аборт. Беше потресен. След като разбрах, че е полигамен и ме лъже, реших да отгледам детето си сама. Запазих го, тъй като ми бе време да родя, а знаех, че трудно мога да намеря моногамен мъж. Прецених, че ще успея сама да се справя в живота и нямам нужда от партньор до себе си. Бащата на Криско обаче до ден днешен ми помага за него и знам, че мога да му имам доверие", разкри най-съкровената си лична драма Нелина.

Четете още

И Нелина забегна на топло

И Нелина забегна на топло

Нелина асфалтира улица в селото си

Нелина асфалтира улица в селото си

Фолклорната певица Нелина: Разочарована съм от Слави!

Фолклорната певица Нелина: Разочарована съм от Слави!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама