Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17275318 www.bgdnes.bg

Актьорът Владимир Зомбори се дърпа за сватба

Фамилията на звездата в "Капките" идва от Унгария

Звездата от "Капките" Владимир Зомбори се дърпа за сватба. От 10 г. актьорът се носи на крилете на любовта с колежката си Весела Бабинова.

Двамата се запознават в театъра. Първо са приятели, излизат в една компания. А години по-късно стават гаджета. Преди 3 г. на бял свят се появи дъщеричката им Йоана.

Реклама

Въпреки това Зомбори не иска да се жени. Не че бракът за него е отживелица. Просто иска дъщеричката им да порасне, за да помни най-важния ден в живота на мама и тате.

Прадядото на сензацията в "Капките" Владимир Зомбори пък бил сладкар на княз Фердинанд.

Именно заради владетеля на България прароднината на актьора идва в България. Когато Фердиднанд е избран за княз на родината ни, носещият синя кръв във вените си взима у нас най-добрия си майстор на сладки изделия - прадядото на Зомбори. Именно затова фамилията на актьора е странна за родните ширини и малцина я произнасят правилно - с ударение на първата сричка.

"Фамилията ми идва от Унгария. Дори има град с име като моето в Сърбия - Сомбори, който е на границата. Сомбори са наричани хората, идващи от този град", споделя Зомбори.

По-късно родственикът на сегашната звезда отваря 3 сладкарници в центъра на София. Родът се мести първо в Хисаря, а след това и в Пловдив, където е роден и екранният Филип от хитовия сериал "Вина".

Всъщност музикалният талант на Влади не трябва да изненадва никого. Преди повече от 13 г., още докато е млад актьор в "Малък градски театър", той се изявява в несъществуващия вече формат "Х фактор". Зомбори стига до последното стъпало в шоуто - финала, но е първият, който си тръгва от него.

Четете още

Сеч! Прецакаха Владо Зомбори в "Капките" пред погледа на жена му

Сеч! Прецакаха Владо Зомбори в "Капките" пред погледа на жена му

ИЗПОВЕД! Владимир Зомбори: Израснах в семейство със скандали

ИЗПОВЕД! Владимир Зомбори: Израснах в семейство със скандали

Реклама
Реклама
Реклама