Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17294597 www.bgdnes.bg

Драма! Ергенка припада в шоуто

*Заради малкото сън и адреналина

*До финала стигат 2 блондинки - Магдалена и Надежда, но Алек не избира нито едната

Участничка от "Ергенът" е колабирала по време на снимките, научи "България Днес" от източник от продукцията.

Реклама

Това се е случило още в първите дни на формата. Както е известно, предаването, в което 26 мацки се борят за сърцето на милионера Александър Младенов, се снима през есента в Гърция, но се излъчва чак сега.

Според наши източници до припадъка на девойката се стигнало поради, меко казано, тежките условия по време на снимките. Момичетата почти нямали време за почивка и сън. Снимките започвали рано сутринта и приключвали малко преди изгрев слънце. Или казано с други думи, ергенките имали само по 2-3 часа сън.

За подобно нещо признават и участнички от минали сезони на формата.

Припадъкът на мацката става по време на един от традиционните коктейли, на който Алек си говори с девойките. По едно време на момичето му прилошало и паднало на земята. Камерите веднага се изгасили. А останалите момичета тръгнали да я свестяват. Част от ергенките изпаднали в паника. Други пък били изплашени до смърт. Припадналата девойка не можела да се свести няколко минути, но все пак, след като й дали вода и намеси на лекарския екип, момичето се изправило на крака. И заявило, че е добре. Разбира се, тези кадри няма да бъдат показани в национален ефир.

През тази година пък куп девойки си тръгнали със скандал от "Ергенът". Част от момичетата били недоволни не само от условията и тежките снимки, но и разочаровани от самия ерген. Няколко секси мацки се изпокарали жестоко с продукцията и част от тях били натирени. Продуцентите на предаването веднага спуснали на Алек коя да си тръгне след свадите и затова той ги оставил без роза.

В същото време все повече се лансира версията, че победителка в новия сезон на "Ергенът" няма. Според спекулации, които още не са потвърдени от "България Днес", до финала стигат две блондинки - Магдалена Томова и Надежда Вишева. Милионерският наследник Алек Младенов обаче не избира нито една от двете. Той оставял писмо до двете, в което пише, че нито една от мацките не е жената на сърцето му.

Според друга мълва пък ергенът е бил разубеден да избере една от двете кандидатки от майка си. Ден преди големия финал семейството на бъдещия жених се среща с последните оцелели в шоуто.

Четете още

Над 30 кг СВАЛИ шумната Христиана от "Ергенът"

Над 30 кг СВАЛИ шумната Христиана от "Ергенът"

Олимпиада в "Ергенът": Розови дупета си извоюваха парти. Без роза за Ивелина

Олимпиада в "Ергенът": Розови дупета си извоюваха парти. Без роза за Ивелина

Реклама
Реклама
Реклама