Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17326731 www.bgdnes.bg

Варненка върна Илиан-младши в "Черно море"

Илиев и гаджето му Катерина Маринова заедно избрали морската столица

Чаровна варненка е причината националът Илиан Илиев да се завърне в родния си клуб "Черно море". 24-годишният полузащитник е собственост на кипърския "Аполон" (Лимасол), но през есента игра под наем в гръцкия клуб "Кифисия". Изненадващо за пролетния полусезон той облече отново екипа на "моряците", където старши треньор е татко му Илиан Илиев.


Близки до футболиста довериха, че любовният му живот е изиграл голяма роля във вземането на това решение. Повече от година Илиан-младши е в сериозна връзка. Хубавицата до него се казва Катерина Маринова и също е от Варна. Двамата влюбени са преценили, че ще се чувстват най-добре у дома на този етап. Иначе Катето бе при Илиан и на Острова на Афродита, а след това и в южната ни съседка, което показва, че взаимоотношенията им са повече от стабилни и те не могат да се разделят задълго.
Зеленооката футболна половинка е студентка на Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Тя вече е била одобрена за снаха от популярния баща на играча, който е селекционер и на националния отбор на България.
Илиан-младши е много близък и със сестра си Марияна, която е по-голяма от него и тази година ще навърши 29 години. Щерката на треньора също се изявяваше като футболистка. Марияна рита топката известно време в женския тим на "Варна". Все пак тя се пренасочи към ученето и завърши хотелиерски мениджмънт в университет в Нидерландия.
Тези дни Илиан се включи в благороден жест към юношата на "Черно море" Явор Маринов, който счупи крак. Той заедно със съотборниците си Атанас Илиев, Васил Панайотов и Даниел Димов посетиха бъдещия футболист в болницата и му подариха фланелка на "моряците".

Четете още

Мечката се завръща в националния, Илиан Илиев обяви легионерите

Мечката се завръща в националния, Илиан Илиев обяви легионерите

Илиан-младши крепи дърво

Илиан-младши крепи дърво

Почваме с гостуване в Беларус

Почваме с гостуване в Беларус

Подгряваме още един участник на Евро 2024

Подгряваме още един участник на Евро 2024

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама